ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ “3 ON 3″…

0
509

Με τίτλο:

«Τάπα στη βία και το ρατσισμό» στο Αρκαλοχώρι

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το τουρνουά «3 on 3» powered by Cosmos Sport στο Αρκαλοχώρι, το οποίο τίμησε με την παρουσία του ο “θρύλος” του ευρωπαϊκού μπάσκετ Παναγιώτης Γιαννάκης.

Για δύο ημέρες η «καρδιά» του μπάσκετ «χτύπησε» στο Αρκαλοχώρι, μια περιοχή που ακόμα προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές της μετά τον καταστροφικό σεισμό του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Μικροί και μεγάλοι έστειλαν μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας, ενώ περισσότερες από 50 ομάδες και 200 παίκτες όλων των ηλικιών, αγωνίστηκαν για τη χαρά του αθλήματος, στέλνοντας μήνυμα ενάντια στη βία και το ρατσισμό, αλλά και συμπαράστασης στο σεισμόπληκτο Αρκαλοχώρι! Ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης δήλωσε:

«Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας έζησε μοναδικές στιγμές αθλητικής χαράς, αισιοδοξίας, αποδεικνύοντας, μέσα από αυτή τη διοργάνωση ότι ο αθλητισμός ενώνει. Ευχαριστούμε θερμά τον ΠΣΑΚ για την άριστη συνεργασία, όπως και όλους τους φορείς και τους χορηγούς που στήριξαν εμπράκτως τη διοργάνωση αυτού του τουρνουά».

Ιδαίτερη ήταν η στιγμή που ο Παναγιώτης Γιαννάκης μίλησε στα παιδιά, αλλά και στους παριστάμενους γονείς για τον αθλητισμό, την σημασία του πρωταθλητισμού και του Ευ Αγωνίζεσθαι. Αναφέρθηκε στη σημασία του καθορισμού στόχων, της υιοθέτησης ενός υγιούς διατροφικού μοντέλου από τα παιδιά, ενώ αναφέρθηκε στο πώς ο ίδιος βίωσε νίκες και ήττες,.

Μίλησε επίσης για την αγάπη του για το μπάσκετ και την πορεία της καριέρας του, συγκινώντας μικρούς και μεγάλους για την αλήθεια των λεγομένων του.

Στο πλαίσιο του «3 οn 3» ο Δήμαρχος βράβευσε τον Π. Γιαννάκη για την προσφορά του στην ελληνική Καλαθοσφαίριση και εν γένει στον αθλητισμό.

Νικητές του τουρνουά «Τάπα στη βία και το ρατσισμό» αναδείχθηκαν οι εξής:

ΤΡΙΠΟΝΤΑ

Κοκκινάκης Κωνσταντίνος
Παπαμαστοράκης Αλέξανδρος

ΒΟΛΕΣ
Γκιουλμιχάλης Κωνσταντίνος
Αλεβιζάκης Παντελής

KNOCK OUT

Μαργαριτάκης Νικηφόρος
Γαρεφαλλάκης Μάριος
1981-1992: Χαβαλένθια
2004-2007: Γαρίπα City
2008-2009: Mad Boys
2010-2011: Σεισμός
2012-2013: Basket Bros
2014-2015: Ηράκλειο Stars

Το «3 on 3 Streetball» powered by Cosmos Sport διεξήχθη σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ), την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ), την ΕΚΑΣΚ, τον Α.Σ. «Αναγέννηση», το Σύνδεσμο Κριτών και Διαιτητών Κρήτης, υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού, της ΓΓΑ και του πρωτοποριακού προγράμματος «Ζήσε Αθλητικά», καθώς και την Εθελοντική Ομάδα “Φίλιος ΖΕΥΣ”.