ΑΛΛΑΓΗ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΟΝ Ρ.Ο. “ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ EL GRECO”…

0
343

Σε κλίμα ευφορίας έγινε η αλλαγή ηγεσίας στον Ρ.Ο «Ηράκλειο – El Greco» την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021, παρουσία αξιωματούχων των Rotary, πολιτικών προσώπων της πόλης μας, ροταριανών και φίλων.

H ιδρυτική Πρόεδρος , Λίτσα Χριστοδουλάκη ολοκληρώνοντας μια διαδρομή 1.5 χρόνου γεμάτη επιτυχίες, βραβεύσεων και διακρίσεων για τον Όμιλο, παρέδωσε τη σκυτάλη στον άξιο νέο Πρόεδρο, Δαυίδ Παπαδάκη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε η επίσημη εισδοχή των νέων μελών του Ομίλου, αλλά και η βράβευση των αδερφών Καψετάκη της Μαριάννας και της Στεφανίας που έχουν διαπρέψει τόσο στο επιστημονικό όσο και στο μουσικό πεδίο σε εθνικό και διεθνές επίπεδο και που «σε χαλεπούς καιρούς εμπνέουν την νεολαία και αποτελούν πρότυπο υψηλής αξίας», όπως είπε η ιδρυτική Πρόεδρος.

Αξίζει να σημειωθεί ο ένθερμος λόγος του Μάνου Κληρονόμου, Προέδρου του πατρικού Ομίλου προς το πρόσωπο της Λίτσας Χριστοδουλάκη, ο οποίος μίλησε για αυτήν με τα κολακευτικότερα λόγια.

Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκε και η ομιλία του Στάθη Βασιλειάδη, π.β.δ, , ο οποίος μάλιστα αφού εξέφρασε την εκτίμησή του προς το πρόσωπο της απερχόμενης Προέδρου, της επεφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη, δωρίζοντάς της μία πανέμορφη συλλεκτική καρφίτσα.

Η βραδιά έκλεισε με ευχές και κολακευτικά λόγια για τον νέο Πρόεδρο, Δαβίδ Παπαδάκη, ενώ στα αυτιά όλων ηχούσαν ακόμη οι λέξεις της απερχόμενης Προέδρου «η κοινωνική και ανθρώπινη δικτύωση προσδίδουν βαρύνουσα αξία στο έργο μας, ωστόσο μόνο το ενδιαφέρον, το νοιάξιμο για τον συνάνθρωπο επουλώνει τις δικές μας πληγές και μας γεμίζει εσωτερική γαλήνη και φως»