ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ…

0
388


Τη διαβεβαίωση ότι τα μέτρα στήριξης θα συνεχιστούν και μετά το άνοιγμα της αγοράς έδωσε ο Υφυπουργός στους εκπροσώπους των επιχειρήσεων.

Με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή συνάντηση, στην οποία ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου κ. Μανώλης Κουμαντάκης, καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για τα μέτρα στήριξης και την επανεκκίνηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του νομού Ηρακλείου.

Το έ έλος και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ηρακλείου Βαγγέλης Καρκανάκης ..
Οι εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου, διαμορφώνονται κάθε φορά που ζητάμε τα μηνύματα για ταδιαφορικά μέτρα της Κυβερνητικής, έθεσαν στην προσθήκη για την προσθήκη καινούργια διανύσματα διάθεσής τους. Ανέδειξαν τη διάσταση της θέσπισης διαλόγου για την ειδική χρήση των διανυμάτων, απαιτούμενες αναφορές για τις πληροφορίες τόκων και κεφαλαίου σε δάνεια,, και η επιμήκυνση του προϊόντος αποπληρωμής των αγορών.


Επιπλέον, τόνισαν τη διευκόλυνση που θα δοθεί στις επιχειρήσεις η υιοθέτηση μέτρων για την παροχή αναστολής των ρυθμισμένων υποχρεώσεων στο δημόσιο, αλλά και η εύρεση ουσιαστικής λύσης για το καθεστώς της αποπληρωμής των επιταγών ενώ εκδήλωσαν την ανησυχία τους για την ισχύ των ήδη ληφθέντων μέτρων στήριξης στην αγορά.


Ο κ. Αυγενάκης, αφού επεσήμανε ότι υπάρχει επιθυμία για την ουσιαστική συνεργασία και επίλυση των προβλημάτων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, διαβεβαίωσε ακόμη, ότι τα μέτρα στήριξης προς θα συνεχιστούν για μεγάλο χρονικό διάστημα και μετά το άνοιγμα της αγοράς, σημειώνοντας σταδιακή αποκλιμάκωση μέχρι την ουσιαστική επιστροφή της οικονομίας στην κανονικότητα.


Ο Πρόεδρος και τακτική του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου ευχαρίστησαν στον κ. Αυγενάκη για την έμπρακτη διατριβή και τα χαρακτηριστικά των απαιτήσεων για όφελος της ανάκαμψη της υπηρεσίας της διάθεσης και διαμέτρηση στενή χρήση για την ανάδειξη των διανυκτερεύσεων για τις μικρές εφαρμογές για το Υπουργείο Οικονομικών.