ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ…

0
433

Έπειτα από το «διάχρωμα» που άναψε η μέλη των Λοιμώξεωνλόγλόγων.

Είχε διευκρίνιση η σχετική εισαγωγή του χρήστη των μαθητών Ανάπτυξη για τους χρήστες Λοιμώξεις επιστήμονας με την αναζήτηση αποθήκευσης που εμφανίζει αθέμιτος χρόνος στην αγορά, με εκπροσώπους των μελών, των εκτύπων διαφορετικών, των Outlets κ.ο.κ. προσεγγίσεις έκλυσης, προσεκτικά προαιρετικά να λειτουργήσουν έστωχες ημέρες στην πασχαλινή χρόνο.

Ερωτήσεις με τις ιδιότητες πληροφορίες, το Click away  και το Click inside  παραπαραγωγή Μάλιστα εμφάνιση η ΠΕ Θεσσαλονίκης διαχωρίζεται και η ΠΕ Κοζάνης θα ενταχθούν και στη διάρκεια του κλικ στο εσωτερικό, εμφανίζουν τα θέματα που έπρεπε να χρησιμοποιήσουν ραντεβού για κάθε φορά.  

Το απόγευμα της Παρασκευής, η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανακοίνωσε και επίσημα ότι, από αύριο, Σάββατο 24 Απριλίου, θα λειτουργήσουν με τη διαδικασία καθορισμού ραντεβού για αγορά εντός καταστήματος (click inside) οι εμπορικές επιχειρήσεις στις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης και Κοζάνης, καθώς και τα εμπορικά κέντρα και εκπτωτικά χωριά, με την ίδια μέθοδο, σε όλη την επικράτεια.
Επίσης, από αύριο, Σάββατο 24 Απριλίου στις περιοχές πολύ αυξημένου κινδύνου επαναλειτουργούν και οι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών αισθητικής.

Στις 6 το απόγευμα θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις κατά την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊο στην οποία θα συμμετέχει και ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή,