ΣΕ ΦΑΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΟΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΙΟΥ ΜΕ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 1.100.000€…

0
374

Στη φάση υλοποίησης εισέρχεται το έργο αποκατάστασης και βελτίωσης #βατότητας τεσσάρων οδών του Δήμου Αμαρίου με προϋπολογισμό 1.100.000 €

✅Στην υπογραφή της σύμβασης του έργου «Αποκατάσταση ζημιών Δημοτικής Οδοποιίας Δήμου Αμαρίου που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες του Φεβρουαρίου 2019», προέβη το πρωί της Τετάρτης, παρουσία του αναδόχου, ο Δήμαρχος Αμαρίου κ. Παντελής_Μουρτζανός.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο Δήμαρχος Αμαρίου, κ. Παντελής Μουρτζανός, δήλωσε τα εξής:

«Σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να υπογράφω την σύμβαση ενός έργου που αφορά την αποκατάσταση και βελτίωση της βατότητας τεσσάρων οδών του Δήμου Αμαρίου, συνολικού προϋπολογισμού 1.100.000 €.

Πρόκειται για μια σειρά παρεμβάσεων που αφορούν το δημοτικό και επαρχιακό δίκτυο τεσσάρων οικισμών του Δήμου μας, της ΑγίαςΠαρασκεύης, των #Μεσονήσιων, της #Λοχρίας και του #Πλατάνου.

Δρόμοι, οι οποίοι εξαιτίας της φθοράς του χρόνου και τις καταστροφές από τα έντονα καιρικά φαινόμενα χρήζουν άμεσης επιδιόρθωσης.

Οι εργασίες για τις παραπάνω παρεμβάσεις, οι οποίες έχουν άμεσο αντίκτυπο στην ποιότητα ζωής των δημοτών μας, αναμένονται να ξεκινήσουν άμεσα.

Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. ΚώσταΚαραμανλή, όσο και τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών και Βουλευτή Ρεθύμνου, κ. Γιάννη_Κεφαλογιάννη, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο αίτημα μας και εξασφάλισαν την έγκρισή της αναγκαίας χρηματοδότησης.

Όπως έχω τονίσει και στο παρελθόν, προτεραιότητα μας ήταν και παραμένει η βελτίωση του υφιστάμενου οδικού δικτύου, γεγονός που το αποδεικνύουμε έμπρακτα μέσα από τον υλοποιούμενο αναπτυξιακό σχεδιασμό του Δήμου μας».

Διαβάστε περισσότερα εδώ👇👇
https://rb.gy/ppldzz