ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΑΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ…

0
425

Την πρόθεση για συνεχή και ουσιαστική συνεργασία, προκειμένου να αντιμετωπίζεται άμεσα και αποτελεσματικά κάθε ζήτημα που άπτεται των αρμοδιοτήτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου, εξέφρασε κατά τη διάρκεια εθιμοτυπικής συνάντησης με τον νέο ΑστυνομικόΔιευθυντήΡεθύμνου, κ. ΒαγγέληΑλεβυζάκη, ο Δήμαρχος Αμαρίου, κ. ΠαντελήςΜουρτζανός.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που έλαβε χώρα στο Δημαρχείο Αμαρίου, ο κ. Μουρτζανός ευχήθηκε στον κ. Αλεβυζάκη μια καλή και παραγωγική θητεία, ενημερώνοντας τον, παράλληλα, για τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος και απαιτούν, όπως υπογράμμισε, στενή συνεργασία και συγκεκριμένο τοπικό επιχειρησιακό σχεδιασμό, ο οποίος θα θέτει ως προτεραιότητα τόσο την ασφάλεια των δημοτών, όσο και την συνολική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους, στοχεύοντας στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή.

Με τη σειρά του, ο κ. Αλεβυζάκης διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο πως, βούληση τόσο του ιδίου, όσο και της υπηρεσίας του, παραμένει η στενή και εποικοδομητική συνεργασία με όλους τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης προς όφελος των πολιτών, οι οποίοι είναι και οι τελικοί αποδέκτες κάθε επιδιωκόμενης προσπάθειας.