ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΡΙΘΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΥΛΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΑΓΙΟΥΣ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΒΟΥΡΒΟΥΛΙΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΑΣ…

0
752

Πόσες φορές σας έχει συμβεί να αντιληφθείτε ότι ο στύλος κοντά στο σπίτι σας δεν ανάβει πια;

Τι διαδικασία ακολουθείτε σε αυτήν την περίπτωση και πόσο καιρό παίρνει στο Δήμο να διορθώσει τη βλάβη;

Σημαντικό εμπόδιο για την έγκαιρη αντικατάσταση των καμένων λαμπτήρων αποτελεί μεταξύ άλλων η δυσκολία εντοπισμού όσων στύλων δεν ανάβουν.

Προκειμένου να συντομεύσουμε τη διαδικασία επιδιόρθωσης,προχωρήσαμε σε αριθμοδότηση και χαρτογράφηση όλων των στύλων της ΔΕΗ σε Αγίους Δέκα και Βουρβουλίτη.

Παρακάτω αναλύονται οι ενέργειες που μπορούμε πλέον να κάνουμε οι κάτοικοι των Αγίων Δέκα και του Βουρβουλίτη όταν δούμε ένα στύλο να μην ανάβει:

Πλησιάζοντας το στύλο θα διαβάσουμε το μεταλλικό ταμπελάκι. Π.χ. είμαστε στους Αγίους Δέκα και βλέπουμε το μεταλλικό ταμπελάκι του στύλου να αναγράφει “Β40”.

Καλούμε σε εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο επικοινωνίας του Δήμου Γόρτυνας (2892-340313) προκειμένου να αναγγείλουμε τη βλάβη αναφέροντας για παράδειγμα ότι “στους Αγίους Δέκα, ο στύλος Β40 δεν ανάβει”.

Στην ουσία εδώ τελειώνει το καθήκον του δημότη και έπειτα αναλαμβάνουν οι δημοτικές υπηρεσίες να αποκαταστήσουν τη βλάβη, καθώς πλέον γνωρίζουν πού ακριβώς πρέπει να πάνε βάσει του σχετικού χάρτη που παρέδωσε το Συμβούλιο Κοινότητας στο Δήμο Γόρτυνας.

Με αυτό το δεδομένο, η διαδικασία αποκατάστασης των βλαβών αναμένουμε να είναι πιο γρήγορηΕίναι στο χέρι όλων μας επομένως να την αξιοποιήσουμε, ελπίζοντας ότι θα βελτιώσει την καθημερινότητά μας.

Υ.Γ. Η διαδικασία αριθμοδότησης και ψηφιακής χαρτογράφησης των στύλων πραγματοποιήθηκε με έξοδα και εργασία του Συμβουλίου Κοινότητας.

Πηγή:http:agioideka-gortyna.gr