27 ΦΙΑΛΕΣ ΑΙΜΑ ΣΕ 4 ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΧΩΡΙΟ…

0
911

Αγαπάμε το συνάνθρωπό μας και το αποδεικνύουμε έμπρακτα και με συνέπεια κάθε φορά στο καθιερωμένο μας ραντεβού που διοργανώνουμε!!!

‘Ετσι και σήμερα καταφέραμε να συγκεντρώσουμε 27 φιάλες στην 13η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσοχωριού Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος!!!

Η Εθελοντική Αιμοδοσία άρχισε το 2014 και από τότε πραγματοποιείται ανελλιπώς 2 φορές κάθε χρόνο!!!!!

Η ανταπόκριση των συγχωριανών μας και ιδιαίτερα της νεολαίας μας σε κάθε αιμοληψία είναι ικανοποιητική, γεγονός που αποδεικνύει έμπρακτη κοινωνική ευαισθησία, αλληλεγγύη και εθελοντική δράση.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι μια πράξη κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς χωρίς σκοπιμότητα, με μοναδικό αντάλλαγμα την ικανοποίηση ότι μπορεί ο καθένας να χαρίζει συμπαράσταση και αισιοδοξία και ζωή στον συνάνθρωπο.
Είναι πράξη Ανθρωπισμού και Πολιτισμού!!!

Γι’ αυτό ευχαριστούμε θερμά :

Όλους αυτούς που ανταποκρίθηκαν για άλλη μια φορά στο κάλεσμα του Συλλόγου και έλαβαν μέρος στην 13η Εθελοντική Αιμοδοσία και ιδιαίτερα τους νέους μας αιμοδότες!!!!


Το προσωπικό της Αιμοδοσίας του Βενιζελείου Νοσοκομείου τη γιατρό Βίκυ Δανηλάτου την νοσηλεύτρια Λίτσα Τσικνάκη και τον οδηγό Νίκο Σκουλά για την άριστη συνεργασία.


‘Oλους αυτούς που προσήλθαν για Αιμοδοσία αλλά για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να δώσουν αίμα.

Τέλος ελπίζουμε η πράξη αυτή των μέχρι σήμερα Εθελοντών Αιμοδοτών του χωριού μας, να βρει πολλούς μιμητές και να ενθαρρύνει και άλλους συμπολίτες μας να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.

Συνεχίζουμε δυναμικά για την 14η Εθελοντική Αιμοδοσία που έχει ήδη προγραμματιστεί τον Μάρτιο του 2021.