“ΔΗΜΟΤΗΣ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ” ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ…

0
632

Με το σύνθημα «Μείνετε σπίτι – Μένουμε δίπλα σας!» ο Δήμος Μαλεβιζίου, ανακοίνωσε χθες την έναρξη λειτουργίας ειδικής πενταψήφιας ☎️Γραμμής Δημότη Μαλεβιζίου στον αριθμό 15330 (αστική χρέωση).

Σήμερα, έκανε ακόμη ένα βήμα με την έναρξη λειτουργίας δωρεάν εφαρμογής (application) για κινητά τηλέφωνα📲, με τίτλο «Δημότης Μαλεβιζίου» και το σύνθημα «Ο Δήμος στα χέρια σου!».

Με τα νέα δεδομένα τα οποία βιώνουν όλοι στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό🦠, ο Δήμος Μαλεβιζίου ενισχύει πλήρως την τηλεφωνική☎️ και ηλεκτρονική💻 εξυπηρέτηση των δημοτών από το 🏠σπίτι τους και την αποτελεσματική λειτουργία των υπηρεσιών του.

📍Η ηλεκτρονική εφαρμογή «Δημότης Μαλεβιζίου» είναι διαθέσιμη δωρεάν για «κατέβασμα» (download)⬇️ και εγκατάσταση σε φορητές συσκευές (κινητά τηλέφωνα📱, tablets 💻κλπ) με λογισμικό ANDROID και iOS.

Λειτουργεί σε 24ωρη βάση.

Η Γραμμή Δημότη στο ☎️15330 λειτουργεί καθημερινά από τις 8:00 έως τις 15:00.

Τόσο η εφαρμογή «Δημότης Μαλεβιζίου», όσο και η πενταψήφια Γραμμή Δημότη, αποτελούν δύο νέα εργαλεία με τα οποία ο Δήμος Μαλεβιζίου ουσιαστικά εισάγει ένα νέο σύστημα επικοινωνίας, ηλεκτρονικής υποβολής και διαχείρισης των αιτημάτων του δημότη προς το Δήμο, για διάφορα καθημερινά ζητήματα που τον απασχολούν όπως: καθαριότητα, εργασίες πρασίνου, επιδιόρθωση οδοποιίας, επίλυση προβλημάτων ηλεκτροφωτισμού, ύδρευσης, άρδευσης, αναφορές αδέσποτων κλπ.

Επιπλέον, η εφαρμογή παρέχει τη δυνατότητα υποβολής αιτήσεων για έκδοση πιστοποιητικών, όπως τα πιστοποιητικά δημοτολογίου, αλλά και τη δυνατότητα υποβολής γενικών αιτημάτων, αναφορών και προτάσεων προς τις υπηρεσίες του Δήμου.