Με τον Ηρακλή Νιπιδιτού στη β’ φάση του κυπέλλου ΕΠΣΗ…

0
983

Dorieas02Με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΗ θα κατέβει να αγωνιστεί αύριο Τετάρτη 26 Οκτωβρίουη ομάδα μας, με αντίπαλο τον Ηρακλή Νιπιδιτού στο γήπεδο τωνΡουσσοχωριών.
Το παιχνίδι κάθε άλλο παρά εύκολα μπορεί να θεωρηθεί, μια που η ομάδα μας αντιμετωπίζει προβλήματα με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις πολλών παικτών. Εξάλλου ο Ηρακλής Νιπιδιτού μπορεί να αγωνίζεται στη Β κατηγορία ΕΠΣΗ, αλλά φέτος φιγουράρει αήττητος στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 5 νίκες και 1 ισοπαλία. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε πέντε ματς (πρωταθλήματος και κυπέλλου), που έχει δώσει στην έδρα του, έχει σημειώσει 25 γκολ (μ.ο. 5 γκολ ανά αγώνα), ενώ έχει δεχτεί 6 γκολ. Να σημειώσουμε επίσης ότι το γήπεδο των Ρουσσοχωριών είναι “ξερό”.
Να θυμίσουμε ότι στην α’ φάση του κυπέλλου η ομάδα μας απέκλεισε το Δωριέα με 4-1 εκτός έδρας, ενώ ο Ηρακλής Νιπιδιτού τη Δαμάστα με 6-1 εντός έδρας.
Το παιχνίδι θα γίνει όπως είπαμε αύριοΤετάρτη 26 Οκτωβρίου στις 3.00 μ.μ. στο γήπεδο των Ρουσσοχωριών και θα το διευθύνουν οι κ. Κρασαγάκης Χ., Μπούρκερ Ν.,και  Δρακουλάκης Κ.
Καλή επιτυχία στην ομάδα μας…