Στη δυνατή έδρα των Βόρρων “δοκιμάζεται” αύριο η ομάδα μας…

0
375


Minoiki11
Μετά τη νίκη της Τετάρτης με την Α.Ε. Μοιρών η ομάδα μας “δοκιμάζεται” αύριο Κυριακή 16 Οκτώβρη στην δυνατή έδρα των Βόρρων, με την ομάδα της Φαιστού.

Οι παίκτες του Σ. Ανωγειανάκη οι οποίοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στα μέχρι τώρα καλά αποτελέσματα, ολοκλήρωσαν χθες την προετοιμασία τους για τον αυριανό αγώνα, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι μόνο εύκολα δεν θα είναι τα πράγματα στους Βόρρους.
Μπορεί η Φαιστός να μην έχει ξεκινήσει καλά στο φετινό πρωτάθλημα και να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με 3 βαθμούς, αλλά δεν παύει το ματς να αποτελεί ένα ακόμα Μεσσαρίτικο ντέρμπι, με όλες τις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες που κρύβουν αυτά τα ματς, πόσο μάλλον όταν ο αντίπαλος “διψάει” για βαθμούς.
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει αύριο Κυριακή 16 Οκτώβρη στις 3.30. μ.μ. και θα το διευθύνουν οι κ. Πατεμτζής Γ., Παπαδακάκης Γ. και Κασαπάκης Α., με παρατηρητή τον κ. Μαράκη Γιάννη.
Όλοι αύριο λοιπόν στις 3.30. μ.μ. στους Βόρρους, να δώσουμε σε ένα ακόμα εκτός έδρας ματς, δυναμικό όπως πάντα παρόν, ενισχύοντας με όλες μας τις δυνάμεις τους παίκτες μας για ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.
Καλή επιτυχία στα “παιδιά”.