ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΟΡΤΥΝΑΣ…

0
661


Συνεδριάζει την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, στις 19:30, το Δημοτικό Συμβούλιο
Γόρτυνας

Η επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γόρτυνας θα πραγματοποιηθεί
την Πέμπτη 21/11, στις 19:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού
Συμβουλίου του Δημαρχείου Γόρτυνας, στους Αγίους Δέκα.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1 Έγκριση 2ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού του Δήμου Γόρτυνας έτους 2019.
2 Τοποθέτηση προτομής του Καπετάν Μιχαήλ Ιωάννου Τζωρτζάκη στη Γέργερη.
3 Κοπή και αντικατάσταση δέντρων στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Σχολείου των Αγίων Δέκα της Δημοτικής Ενότητας Γόρτυνας του δήμου Γόρτυνας.
4 Λήψη απόφασης σχετικά με τη σύμφωνη γνώμη ή όχι του δήμου μας για τη μονάδα ελευθέρας βοσκής (299) αιγοπροβάτων που πρόκειται να δημιουργηθεί από τη Γρεβετζάκη Ειρήνη του Αλέξανδρου σε γήπεδο που βρίσκεται εκτός οικισμού Παναγιάς στη θέση “Κούτελα” της Κοινότητας Διονυσίου της Δημοτικής Ενότητας Κόφινα του δήμου μας .
5 Λήψη απόφασης σχετικά με τη σύμφωνη γνώμη ή όχι του δήμου μας για την υλοποίηση άδειας λειτουργίας κτηνοτροφικής εγκατάστασης (290) αιγοπροβάτων σε πρόχειρα καταλύματα, από τον Σταματάκη Ζαχαρία του Ιωάννη στη θέση “Λούλουδα” του οικισμού Παναγιάς της Κοινότητας Διονυσίου της Δημοτικής Ενότητας Κόφινα του δήμου μας.
6 Λήψη απόφασης σχετικά με τη σύμφωνη γνώμη ή όχι του δήμου μας για την υλοποίηση άδειας λειτουργίας κτηνοτροφικής εγκατάστασης (295) αιγοπροβάτων σε πρόχειρα καταλύματα, από τον Κουγιουμουτζάκη Κωνσταντίνο του Γεωργίου στη θέση “Μύλος Κερά” του οικισμού Παναγιάς της Κοινότητας Διονυσίου της Δημοτικής Ενότητας Κόφινα του δήμου μας.
7 Λήψη απόφασης σχετικά με τη σύμφωνη γνώμη ή όχι του δήμου μας για την υλοποίηση, από το Γαρεφαλάκη Νικόλαο του Βασιλείου, άδειας εγκατάστασης 3000 ορνίθων σε πρόχειρα καταλύματα ζώων, σε περιφραγμένο χώρο, στη θέση “Βρωμολίμνη” της Κοινότητας Αγίας Βαρβάρας της Δημοτικής Ενότητας Αγίας Βαρβάρας του δήμου μας.
8 Λήψη απόφασης σχετικά με τη σύμφωνη γνώμη ή όχι του δήμου μας για την μονάδα ελευθέρας βοσκής 300 αιγοπροβάτων, που πρόκειται να δημιουργηθεί από την Καλαϊτζάκη Άννα του Ελευθερίου σε γήπεδο στη θέση “Σπηλιά Μεγάλο Χωράφι” της Κοινότητας Αγίας Βαρβάρας του δήμου μας.
9 Λήψη απόφασης σχετικά με τη σύμφωνη γνώμη ή όχι του δήμου μας για την μονάδα ελευθέρας βοσκής 500 αιγοπροβάτων, που πρόκειται να δημιουργηθεί από τον Καλαϊτζάκη Εμμανουήλ του Ελευθερίου σε γήπεδο στη θέση “Πετραδιάς” της Κοινότητας Αγίας Βαρβάρας του δήμου μας.
10 Υποβολή Πρότασης για ένταξη στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ IΙ», Πρόσκληση IV, ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» με τίτλο «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων» και αποδοχής της χρηματοδότησής του.
11 Υποβολή πρότασης με τίτλο «Εξυπηρέτηση Μικρών και Αποκεντρωμένων Οικισμών του Δήμου Γόρτυνας μέσω Κοινοτικού Κομποστοποιητή» στα πλαίσια της πρόσκλησης του