ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ Ο Α.Ο.Τ. ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ 5-1 ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΛΜΥΡΟΥ…

0
631

Δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα ο ΑΟΤ που επικράτησε με 1-5 των Νέων Αλμυρού στο Γάζι, στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Στο 25ο λεπτό η ομάδα του Τυμπακίου πήρε κεφάλι στο σκορ όταν ο Ντόκο από καλή θέση έκανε την κεφαλιά γράφοντας το 0-1.

Οι ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Κουτεντάκη έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα όταν ο Παπαδάκης Γιώργος σε θέση τετ-α-τετ σκόραρε γράφοντας το 0-2, σκορ ημιχρόνου.

Πάντως να σημειώσουμε πως οι Νέοι Αλμυρού στο πρώτο μέρος ειδικότερα είχαν πολύ καλή εμφάνιση με πολύ αξιοπρεπή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο.


Με την συμπλήρωση 61′ λεπτών ο ΑΟΤ έκανε τρία τα τέρματα του με τον Κουτεντάκη να χρίζεται σκόρερ με δυνατό σουτ για το 0-3.

Δώδεκα λεπτά αργότερα στο 73′ ο Τσικανδυλάκης ανέτρεψε τον Παπαδάκη Γ. με τον Βισκαδούρο να δείχνει την άσπρη βούλα.

Το πέναλτι ανέλαβε ο Φραγκιαδάκης που έκανε το 0-4.

Ο Άλμπερτ κατάφερε με κάθετη πάσα του Φραγκιδάκη πλάσαρε για το 0-5, στο 80ο λεπτό.

Το γκολ της τιμής για τους Νέους Αλμυρού ήρθε να σημειώσει ο Πιλάλης στο 85ο λεπτό με πλασέ σε τετ-α-τετ που διαμόρφωσε και το τελικό 1-5.


Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΝΕΟΙ ΑΛΜΥΡΟΥ: Παγωμένος, Κεφαλογιάννης Αγγ. (79′ Πιλάλης), Γεωργακόπουλος (54′ Ξυπάκης), Παπαδάκης Δημ., Τσικανδυλάκης, Κανάκης (60′ Λάμαι), Σελαμάι, Κεφαλογιάννης Λ., Κεφαλογιάννης Γ., Πετρόφ, Βελιβασάκης (54′ Κατσαμάνης)

ΑΟΤ: Χαραλαμπάκης (79′ Μανουσάκης), Σκαντζάκης, Χαλκιαδάκης, Ντόκο (70′ Τριάντης), Παπαδομανωλάκης (81′ Παπαδάκης Στ.), Σκουτέλης, Παπαδάκης Ν., Παπαδάκης Γ., Φραγκιαδάκης, Μαραγκάκης, Κουτεντάκης (64′ Άλμπερτ)