ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ 1-0 ΤΟΝ ΖΑΡΟ…

0
663


Σε ένα κακό ποιοτικά ματς, με τον αγωνιστικό χώρο να δυσκολεύει τις προσπάθειες των εικοσιδύο ποδοσφαιριστών, φαινόταν πως όποια ομάδα έβαζε πρώτη γκολ θα έπαιρνε και το παιχνίδι.

Με τους παίκτες του Γιώργου Φινοκαλιώτη στο 15ο λεπτό να βρίσκουν τον δρόμο για τα δίχτυα,απο εκτέλεση φάουλ του Ιερωνυμάκη, η μπάλα έφτασε στον Προβιδάκη και αυτός με όμορφο πλασέ έγραψε το 1-0.

Οι πράσινοι του Δημήτρη Κόκκινου στα πρώτα 45′ λεπτά απείλησαν με δύο καλές στιγμές με τους Κοζορώνη αλλά και Χριστοφοράκη.

Στο 51′ μεγάλη ευκαιρία για τον Ζαρό μετά την εξαιρετική κάθετη του Ανδρεαδάκη, ο Κοζορώνης δεν πρόλαβε να νικήσει τον Καλυκάκη.

Επτά λεπτά μετά λάθος διώξιμο του Καλυκάκη ο Παραθύρας σούταρε συρτά από μακρινή απόσταση με τον τερματοφύλακα των Μοιρών να αποκρούει και να διώχνει τον κίνδυνο. 

Στο 61ο λεπτό ο Προβυδάκης έκανε την πάσα στον Καργάκη και αυτός σε όμορφη αντεπίθεση σούταρε, με τον Χατζιδάκη να αποκρούει.

Νέα αντεπίθεση των Μοιρών στο 64‘ και πάλι με τον Καργάκη που σούταρε με δύναμη αλλά ο Χατζιδάκης έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 72′ ο Χριστοφοράκης σκόραρε αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ, με την φάση να θεωρείται ως μη γενόμενη.

Στα επόμενα λεπτά ο Ζαρός είχε ανέβει επιθετικά και οι Μοίρες χτυπούσαν με αντεπιθέσεις όμως δεν άλλαξε τίποτα και το 1-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Να σημειώσουμε πως οι πράσινοι ολοκλήρωσαν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Καλεμάκη με δεύτερη κίτρινη στο 94′.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΜΟΙΡΕΣ: Καλυκάκης, Προβιδάκης (90′ Κιόρι), Καργάκης Αλ., Τραορέ, Ιερωνυμάκης, Φανουράκης, Αντωνάκης, Μπαστάκης, Μασέλης, Φραγκιαδάκης (79′ Μπιμπάκης), Καργάκης Στ. (88′ Σαβουιδάκης)

ΖΑΡΟΣ: Χατζιδάκης, Ανδρεαδάκης (63′ Λαδιανός), Μητρόπουλος (63′ Λέσι), Καλεμάκης, Παραθύρας, Γκλεζάκος (81′ Καραμανιτάκης), Μόντι, Φραγκιαδουλάκης, Αναγνωστάκης (73′ Κούπε), Κοζορώνης, Χριστοφοράκης