ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ “ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ” ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ…

0
1377

Μέσα σε άριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα το “αποχαιρετιστήριο τραπέζι” για τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και μέλη της Διοίκησης, στην ταβέρνας ιδιοκτησίας του προέδρου.

Η συζήτηση φυσικά δεν ήταν άλλη εκτός από την καταπληκτική χρονιά που πραγματοποίησε η ομάδα, ενώ οι ευχές για “καλό καλοκαίρι” δεν ήταν συχνές, αφού σε λίγο διάστημα προπονητής και παίχτες θα πρέπει να ξεκινήσουν δουλειά, είτε ανανεώσουν , είτε όχι στο Ζαρό!

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Την ερχόμενη Πέμπτη 13/06 και ώρα 8 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ομάδας, στο χώρο του κυλικείου του γηπέδου!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ομάδας, τη νέα σεζόν ο Α.Ο ΖΑΡΟΥ, θα αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία και ο σχεδιασμός θα γίνει για την συγκεκριμένη κατηγορία.

Μετά από μια γεμάτη εμπειρίες χρονιά με αποκορύφωμα την κατάκτηση της 1ης στη λήξη της σεζόν στην Α1, η ομάδα θα πρέπει να σχεδιάσει και να προγραμματίσει την ερχόμενη περίοδο.

Καλούνται όλοι όσοι αγαπούν την ομάδα, να βρεθούν στο γήπεδο την Πέμπτη και να συμβάλλουν έμπρακτα στην προσπάθεια αυτή!