ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ…

0
742

«Ήδη επεξεργάζεται η ομάδα της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρόεδρο της Βουλής το σενάριο της διάλυσης της ΚΟ των ΑΝΕΛ όπως έκανε με το Ποτάμι. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα φιμωθούμε. Δεν σημαίνει ότι θα δεχθούμε κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα σταθούμε απέναντι σε μία απόλυτη αχαριστία κύριε πρόεδρε», είπε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στον Αλέξη Τσίπρα.

«Τώρα εξηγείται γιατί ο κ. Κουίκ γίνεται υπουργός. Γιατί όταν παραιτηθεί ο κ. Παπαχριστόπουλος θα τον αντικαταστήσει προκειμένου να φύγει από την ΚΟ των ΑΝΕΛ. Λυπάμαι πάρα πολύ και δεν το περίμενα από εσάς. Αυτό ήταν κάτι που ήταν άκρως προσχεδιασμένο και του διέφυγε του προέδρου της Βουλής σε συνομιλία με δημοσιογράφο», τόνισε ο Πάνος Καμμένος.

Και συνέχισε: «Λίγες ώρες ακόμα ως το ξημέρωμα και το μεσημέρι και η Μακεδονία δεν θα είναι πια μόνο ελληνική. Οι Έλληνες θα ακούσουν μία χώρα να καυχιέται γι’ αυτό. Έξι Εφιάλτες χρειάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ για να ξεπουλήσει το όνομα και τους βρήκε και με το παραπάνω. Και οι Εφιάλτες σήμερα θα φανερωθούν και αύριο τα ονόματα τους. Αυτά που θα κληρονομήσουν οι απόγονοι τους θα περάσουν στη μαύρη σελίδα της ιστορίας».

Επιπλέον ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υπογράμμισε ότι «αγαπητοί φίλοι αυτοί θα έχουν το όνομα και εμείς το παρατσούκλι. Εκεί θα μας καταντήσετε. Θα κριθούμε όλοι. Αλλά περισσότερο οι 6 Εφιάλτες. Καλούμαστε να κυρώσουμε μία συμφωνία αυτό που κάνει είναι να μετατοπίσει το πρόβλημα στο εσωτερικό της πατρίδας μας».

Παράλληλα ο Πάνος Καμμένος είπε ότι συμφωνεί με όσα άκουσε από το βήμα της Βουλής από τον Αντώνη Σαμαρά. «Οι μόνοι που βρισκόμαστε απέναντι σ’ αυτό το σύστημα είμαστε οι ΑΝΕΛ. Όλοι οι άλλοι έχετε παρασυρθεί από τα συστήματα εξουσίας. Άκουσα τον Αντώνη Σαμαρά από αυτό το βήμα που τον θεωρώ υπεύθυνο για τη διάλυση της ΝΔ όταν την μετέτρεψε σε υπερασπιστή του ΠΑΣΟΚ που διέλυσε τις τράπεζες με τον Βενιζέλο. Ο Αντώνης Σαμαράς εδώ επάνω ηγήθηκε μίας ομάδας βουλευτών και είπε το ακριβώς αντίθετο με την ηγεσία της ΝΔ. Κάτι που πιστεύουμε και εμείς, ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι η ελληνική», ανέφερε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.