ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ Ο ΑΛΥΤΡΟΥΪΣΜΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ.

0
665

Ήδη έχει κατατεθεί αίτημα από το “Ουράνιο τόξο” (αυτονομιστικό κόμμα στην Βόρεια Ελλάδα ή Νότια Μακεδονία, κατά Σύριζα) για αναγνώριση μακεδονικής μειονότητας.
Οι αλυτρωτικές διατάξεις στο γειτονικό σύνταγμα παραμένουν και αυτές.
Πρόσφατα μάλιστα ακούστηκαν και οι προβληματισμοί του Προέδρου της Δημοκρατίας που αναφέρεται κομψά σε ασάφειες και διαφορετικές ερμηνείες.
Από την άλλη εκτός από τους πολιτικούς, έχουμε εντεταλμένους συνδικαλισταράδες του χώρου, να υπογράφουν υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών έχοντας πλήρη άγνοια(στη καλύτερη των περιπτώσεων), ως προς την σημασία και τα μελλοντικά αποτελέσματα που αυτή θα επιφέρει. Υπηρετούν αποκλειστικά με τυχοδιωκτισμό και εθελοτυφλία το Κομματικό ορθόν.
Τα επιχειρήματα υπερ της συμφωνίας ;Αστεία: Αλυτρωτισμοί που δήθεν θα σβήσουν, η Τουρκία(πόσο κλασικό), και τα γνωστά μονότονα ευχολόγια περί ανάπτυξης των λαών, πεταλούδες και αστεράκια.

Ιδεοληπτικοί χωρίς καν συναίσθηση της ιδεοληψίας τους. Φυσικά αν η πραγματικότητα δεν συμβαδίζει με τις απόψεις τους τόσο χειρότερο για την πραγματικότητα. Συλλήβδην όσοι εκφράζουν τις ανησυχίες και τις ενστάσεις τους για την συμφωνία του απερχόμενου υπερφίαλου Κοντζιά, και βρίσκουν το ‘θράσος’ να διαδηλώσουν πετάγονται στο πυρ το εξώτερον, αποκαλούμενοι ως ακροδεξιοί, φασίστες κτλ. Έλλειψη φαντασίας ή απεγνωσμένη ανάγκη για Πόσους άραγε ψήφους χαρίζουν στην Χ.Α που επί των κυβερνητικών τους ημερών τους μάλιστα αργοπορεί χαρακτηριστικά η διεξαγωγή της δίκης τους;
Οι ανώτεροι εξυπηρετητές του Αμερικανοκεντρικού ΝΑΤΟ, συμπορευόμενοι με το ευρωπαϊκά φιλελεύθερα κράτη (αν και δηλώνουν αριστεροί) παραβλέπουν μια μικρή λεπτομέρεια.
Ποιά είναι αυτή; Ότι το 70% των γειτόνων δεν πήγε να ψηφήσει. Επίσης οι δεν δόθηκε καν η δυνατότητα στον ελληνικό λαό να εκφέρει τη γνώμη του. Φυσικά όμως αυτό για την κυβέρνηση αποτελεί ψιλά γράμματα, αφού έχει περίτρανα αποδείξει ότι δεν σέβεται τα δημοψηφίσματα.
Δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να ακούσουμε πάλι από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ευκαιριακά/τυχοδιωκτικά παρατρεχάμενους ότι έτρεφαν αυταπάτες, αλλά η ζημιά έχει ήδη γίνει ένα απλό με δημοσίευση από κάτω της σκοπιανής υπουργού που λέει να μην λέγεται το Μακεδονία ξακουστή
Υ.Γ. 3000 από το σύνολο τους , περίπου 6000 μακεδονομάχοι που δώσαν και το αίμα τους ήταν Κρήτες.