ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ/ ΚΙΝΑΛ…

0
809

Μεγάλη η Συμμετοχή του κόσμου στην Κρήτη για να ψηφίσουν το όνομα του νέου κόμματος αλλά και να εκλέξουν τους συνέδρους που θα μετέχουν στο συνέδριο της 20ης Μαίου.

Μάλιστα όπως λένε στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη σε Κρήτη, Αχαία, της Θεσσαλία αλλά και Αττική το ποσοστό συμμετοχής ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το όνομα, ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, φαίνεται ότι επιλέγει η συντριπτική πλειονότητα των ψηφοφόρων που ξεπέρασαν τις 140.000.

Η μεγάλη συμμετοχή ανάγκασε τους διοργανωτές να δώσουν δύο παρατάσεις για το κλείσιμο της κάλπης και από τις 7 το απόγευμα έκλεισαν στις 9 το βράδυ.

Το σύνολο των συνέδρων θα ανέρχεται σε 473 από το νησί μας και θα κληθούν να εκλέξουν τη νέα Κεντρική επιτροπή και τα νέα όργανα του κόμματος σε σύνολο 4602 συνέδρων.

Αναλυτικά οι σύνεδροι που θα εκλεγούν σε όλη την Κρήτη:

Όλα τα έντυπα της εκλογικής διαδικασίας (κατάσταση ψηφισάντων, πρακτικά, αιτήσεις εγγραφής μελών, πρακτικό ταμείου) θα αποσταλούν τη Δευτέρα 9/5/2022 ταχυδρομικά (Χαριλάου Τρικούπη 50).

Οι Πρόεδροι των Εφορευτικών θα απέστειλαν με φωτογραφία τα πρακτικά των αποτελεσμάτων στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 

http://: [email protected].

Η καταβολή του συνολικού ποσού της οικονομικής ενίσχυσης κάθε εκλογικού τμήματος θα γίνει σε λογαριασμό που θα ανακοινωθεί από το ΚΙΝΑΛ».