8ο ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΔΡΩΝ…

0
402

ο 8ο Κυνήγι ΘησαΔΡΩΝ πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, από τις 9:00 πμ στην κεντρική πλατεία των Μοιρών. Φέτος τη διοργάνωση έχει αναλάβει η περυσινή νικήτρια ομάδα του Κυνηγιού, οι Ανεμαζωξάρηδες, οι οποίο τιμούν με την παρουσία τους αυτή τη διοργάνωση τα τελευταία πέντε χρόνια.

Το Κυνήγι ΘησαΔΡΩΝ είναι ένας θεσμός, τον οποίο ξεκίνησε η Εθελοντική Ομάδα Νέων του Δήμου Φαιστού, ΔΡΩ, πριν από 7 χρόνια με σκοπό να φέρει τους πολίτες αυτού του Δήμου πιο κοντά στην ιστορία του τόπου τους αλλά και να τους κάνει να διασκεδάσουν μέσα από αυτό.

Φέτος, τη διοργάνωση έχει αναλάβει η ομάδα κυνηγιού «Ανεμαζωξάρηδες» και ως θέμα επέλεξαν τους «Πειρατές του Νότου».
Οι δηλώσεις των ομάδων θα πραγματοποιούνται από τη 1 έως και τις 13 Φεβρουαρίου στην επίσημη σελίδα της ΔΡΩ, bestidro.

Την ίδια μέρα θα γίνει και ο Χορός των Ομάδων στο καφέ – πολυχώρο Εδέμ στις Μοίρες, στις 21:00 μμ.
Η παρουσία στο Χορό κρίνεται απαραίτητη καθώς θα δοθούν σημαντικές πληροφορίες και τότε θα ξεκινήσει ουσιαστικά η διαδικασία αναζήτησης από τις συμμετέχουσες ομάδες.
Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, ημέρα κυνηγιού, οι συμμετέχουσες ομάδες θα πρέπει να βρίσκονται στην κεντρική πλατεία των Μοιρών στις 9:00 πμ. για να γίνει το sign-in από τον αρχηγό κάθε ομάδας.

Αυτός θα παραλάβει τον φάκελο της ομάδας του.

Βασική προτεραιότητα των Ανεμαζωξάρηδων – “Πειρατών του Νότου” είναι να δημιουργήσουν για όλες τις ομάδες ένα συναρπαστικό, διασκεδαστικό αλλά πάνω απ΄ όλα ασφαλές κυνήγι.

Ανεμαζωχτείτε! Άλλο θέλεις, άλλο βλέπεις, άλλο ψάχνεις…

Με εκτίμηση,Εκ της διοργανώτριας ομάδας,«Ανεμαζωξάρηδες»