Ο ΜΑΞΙΜΟΣ ΣΕΝΕΤΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΑΙΣΤΟΥ…

785
0


Τα έργα που διεκδικεί ο Δήμος Φαιστού μέσω του ΕΣΠΑ του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» ή άλλων χρηματοδοτικών εργαλείων, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Βουλευτής Ηρακλείου Μάξιμος Σενετάκης με τον Δήμαρχο Γρηγόρη Νικολιδάκη, τον Αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών και πολεοδομίας Γιάννη Φασομυτάκη και τον Αντιδήμαρχο οικονομικών, ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, διαφάνειας και αξιοποίησης δημοτικής περιουσίας Νίκο Καργάκη.

Ο κ. Σενετάκης επισκέφθηκε την Φαιστό, ως πρώτο σταθμό περιοδείας που ξεκινά σε όλους τους Δήμους του νομού προκειμένου να ενημερωθεί εκ του σύνεγγυς για το σύνολο των θεμάτων που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες και να συμβάλει στην προώθηση και επίλυση τους, όπου εμπλέκεται η κεντρική διοίκηση.

Ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του παρουσίασαν το σύνολο των έργων που που διεκδικούν, αναφέρθηκαν στις δυσκολίες της τοπικής αυτοδιοίκησης εν μέσω πανδημίας, τόνισαν την ανάγκη ενίσχυσης με πόρους των Ο.Τ.Α., και ζήτησαν στήριξη των αιτημάτων του Δήμου.

Ειδικότερα συζητήθηκαν τα προβλήματα που προέκυψαν από τον πρόσφατο σεισμό, το κτιριακό του Κέντρου Υγείας Μοιρών, τα σχέδια για το νέο κέντρο υγείας που διεκδικείται από κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης, το δίκτυο αποχέτευσης στην περιοχή των Πιτσιδίων και ευρύτερα θέματα του δήμου Φαιστού.

Ο κ. Σενετάκης δεσμεύτηκε να υποστηρίξει ενεργά τα αιτήματα και υποσχέθηκε ότι θα παραμείνει ανοικτή γραμμή επικοινωνίας για όλα τα σοβαρά θέματα που απασχολούν την περιοχή.

Προηγούμενο άρθροΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΕΝΤΟΓΑΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ…
Επόμενο άρθροΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΖΑΡΟΥ…