Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ…

0
579

Είχαμε την χαρά να υποδεχτούμε το “καραβάνι” δεκάδων κλασικών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, που δημιουργήθηκε με τη συνεργασία της ΦΙΛΠΑ, μεταφέροντας μηνύματα Οδικής Ασφάλειας και Συμπεριφοράς, συνδεδεμένα με την αναγκαιότητας της χρήσης ζώνης ασφαλείας, κράνους και προστατευτικών, σε αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες αντίστοιχα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον συντοπίτη μας Υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για την τιμή που μας έκανε και την εμπιστοσύνη που μας έδειξε αναλαμβάνοντας την υποδοχή και φιλοξενία των συμμετεχόντων.

Τον Υφυπουργό Προστασία του πολίτη κ. Λευτέρη Οικονόμου για την τιμή που μας έκανε να επισκεφθεί το χωριό μας .

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά το Δήμαρχο Φαιστού Γρηγόρη Νικολιδάκη και τους Αντιδημάρχους για τη συνεχή και έμπρακτη στήριξή τους .

Την αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου, την τροχαία Ηρακλειου , τα ΤΑΕ Μεσσαράς και το Α.Τ. Φαιστού για την διασφάλιση της τάξης.

Την Protect Security συστήματα και υπηρεσίες ασφαλείας για την φύλαξη των οχημάτων.

Τους επιχειρηματίες εστίασης και ιδιοκτήτες ξενοδοχείων που έδειξαν για μια ακόμη φορά τι θα πει κρητική φιλοξενία.

Τα ΜΜΕ που κάλυψαν το γεγονός.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στις Λέσχες – Σωματεία που συμμετείχαν :

Σωματείο “Φίλοι του Παλαιού Αυτοκινήτου” (ΦΙΛ.Π.Α.)
Motorsport Greece
Ελληνική λέσχη φίλων κλασικής μοτοσυκλέτας
Ε.Ο. Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας
Λέσχη κλασικών οχημάτων και μοτοσυκλετιστων Ηρακλείου

Να ευχαριστήσουμε τον σύλλογο Επαγγελματιών Καλαμακίου και τον πρόεδρο του Μιχάλη Τζωρτακάκη ,τους προέδρους Καμηλαρίου Χαρίδημο Μανουσάκη, Πιτσιδίων-Ματάλων Κωστή Σπινθάκη και τους εκπροσώπους του Πολιτιστικού Σύλλογου Πιτσιδίων-Ματάλων για την παρουσία και στήριξη.

Τέλος όλους τους εθελοντές, μικρούς και μεγάλους που συνέβαλαν καθοριστικά στο να τακτοποιήθουν όλοι οι φιλοξενούμενοι στα καταλύματα τους και σε όλους τους επισκέπτες που ήρθαν και απόλαυσαν αυτά τα μοναδικά εκθέματα..