ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ…

0
840

Το Ραλλυ Ακρόπολις, μια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις,επιστρέφει μετά από 8 χρόνια στην Ελλάδα…

 Η καρδιά του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού θα χτυπά στην Ελλάδα για δέκα ημέρες, αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, αναφερόμενος στο Ράλλυ Ακρόπολις, που θα φιλοξενηθεί τον επόμενο μήνα στην Ελλάδα.

Στα πλαίσια του Ραλλυ Ακρόπολις θα πραγματοποιηθούν και παράλληλες δράσεις με σκοπό την προώθηση στην κοινωνία μηνυμάτων ορθής οδικής ασφάλειας και συμπεριφοράς προκειμένου να γίνουν στάση ζωής.

Η Κρήτη θα έχει την τιμή και χαρά να φιλοξενήσει έναν μεγάλο αριθμό κλασικών αυτοκινήτων διασχίζοντας τρεις νομούς.

ΚΡΗΤΗ 3-4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Το καραβάνι κλασικών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών “road safety” με την συνεργασία της Ε.Ο. Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας “road safety” ξεκινά στις 3 Σεπτεμβρίου από τα Χανιά, περνά από Ρέθυμνο, Αγία Γαλήνη, Κόκκινο Πύργο, Μοίρες, Καλαμάκι, Αρχάνες μεταφέροντας μήνυμα οδικής ασφάλειας στο νησί που το έχει τόση ανάγκη.

Συγκεκριμένα για το Καλαμάκι περίπου 60 αντίκες οχήματα και μηχανές θα καταλήξουν το βράδυ της 3ης Σεπτεμβρίου( περίπου στις 20.00) στον παραλιακό οικισμό όπου θα παραμείνουν όλο το βράδυ προκειμένου να τα απολαύσουν οι κάτοικοι και οι παραθεριστές.

Οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων θα καταλύσουν σε ξενοδοχεία του χωριού και θα τους παρατεθεί δείπνο στις ταβέρνες.

Το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου το πρωί θα μετακινηθούν στα Ματαλα και εν συνεχεία θα κατευθυνθούν προς Αρχάνες και το Ηράκλειο.

Το EKO Ράλλυ Ακρόπολις και οι παράλληλες εκδηλώσεις θα συγκινήσουν, θα ενθουσιάσουν, θα επιμορφώσουν και θα αφήσουν εποχή!

Σας περιμένουμε όλους την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου το βράδυ στο Καλαμάκι!!!