7 ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΠΗΔΗΞΕ ΑΠΟ ΥΨΟΣ 4 ΜΕΤΡΩΝ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ…

0
510

Της Λίνας Κεκέση

Πατέρας 7χρονου: Το παιδί φώναξε αλλά η δασκάλα δεν άκουσε και το κλείδωσε

Μαθητής πήδηξε από το παράθυρο όταν ανακάλυψε ότι τον είχαν κλειδώσει μέσα στο σχολείο – Τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Παίδων

Άγιο είχε επτάχρονος στο 12ο δημοτικό σχολείο της Γλυφάδας, όταν για να βγει από την κλειδωμένη αίθουσα, ανέβηκε σε θρανίο και πήδηξε από το παράθυρο, από ύψος 4 περίπου μέτρων.
Στο σχολείο σήμανε συναγερμός και το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Παίδων, όπου ευτυχώς οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε μόνον ένα κάταγμα στη πτέρνα.Στο ερώτημα πώς το παιδί βρέθηκε κλειδωμένο μέσα στο σχολείο, η απάντηση ήταν ότι η δασκάλα όταν τελείωσαν τα μαθήματα και έφυγαν τα παιδιά, κλείδωσε τις πορτες όπως κάνει κάθε μέρα, χωρίς να αντιληφθεί ότι μέσα σε μια αίθουσα ήταν ο 7χρονος μαθητής.
Αυτός, όταν συνειδητοποίησε ότι είναι κλειδωμένος μάλλον πανικοβλήθηκε, και ανέβηκε σε ένα θρανίο και πήδηξε από το παράθυρο για να φύγει με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.Ο πατέρας του παιδιού μίλησε στο protothema.gr και καταλόγησε ευθύνες στη δασκάλα, λέγοντας πως δεν έλεγξε αν υπήρχε κάποιο παιδί μέσα στην αίθουσα και πως ο 7χρονος της μίλησε αλλά προφανώς εκείνη δεν τον άκουσε, κλείδωσε και έφυγε.Ολόκληρη η δήλωση του Αριστοτέλη Ακριβειάδη στο protothema.gr έχει ως εξής:«Μεγάλη αμέλεια της δασκάλας να μην ελέγξει τα παιδιά που ηταν μέσα στην τάξη και φυσικά μεγάλη αμέλεια να μην κλειδώσει τα παράθυρα.
Την ώρα που τα παιδιά έβγαιναν από την τάξη για να σχολάσουν το παιδί μου είχε σκύψει κάτω από το θρανίο προφανώς για να μαζέψει τα πράγματα του. Η δασκάλα παρόλο που μίλησε το παιδί δεν άκουσε και έτσι κλείδωσε την πόρτα.Το παιδί μου έτρεξε και φώναξε αλλά και η πόρτα ήταν κλειδωμένη και κανείς δεν το άκουσε. Πήγε στο παράθυρο που ήταν ανοιχτό και πήδηξε κάτω. Υπολογίζω ότι το ύψος πρέπει να είναι πάνω από τρία μέτρα. Το παιδί πήδηξε και ευτυχώς που δεν χτύπησε στο κεφάλι να έχουμε χειρότερα».Aργά το απόγευμα έγινε γνωστό ότι η δασκάλα συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.[youtube https://www.youtube.com/watch?v=OFxtxkmBaGY]Πηγή: protothema.gr