2.500.000€ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ” ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΙΟΥ…

268
0

Με την υπογραφή της απόφασης ο Δήμαρχος Αμαρίου, κ. Παντελής_Μουρτζανός δήλωσε τα εξής:

«Η έγκριση του εν λόγω έργου, το οποίο αφορά σειρά εργασιών για τη βελτίωση της βατότητας αγροτικών οδών του Δήμου μας, συνολικού προϋπολογισμού 2.500.000 €, αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη η οποία μας ικανοποιεί απόλυτα.

Με τον πρωτογενή τομέα να αποτελεί βασικό πυλώνα της τοπικής μας οικονομίας, οι προβλεπόμενες παρεμβάσεις σε συνδυασμό με αντίστοιχες εργολαβίες οι οποίες εκτελούνται τη δεδομένη χρονική στιγμή, αναμένεται να καταστήσουν την πρόσβαση μια σημαντικής μερίδας των συνδημοτών μας στην εργασία τους ευκολότερη και ασφαλέστερη.

Επιπρόσθετα, η υλοποίηση της πράξης θα συμβάλει, αδιαμφησβήτητα, στη μείωση του κόστους παραγωγής και στην ταχύτερη μεταφορά γεωργικών και κτηνοτροφικών προϊόντων αυξάνοντας την ανταγωνιστικότητα των παραγωγών μας. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Stelios Petsas, όσο και τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών και Βουλευτή Ρεθύμνου, κ. Γιάννης Α. Κεφαλογιάννης οι όποιοι στάθηκαν εξαρχής σύμμαχοί μας σε αυτή την προσπάθεια.

Αξιοποιώντας κάθε χρηματικό εργαλείο που έχουμε στην διάθεση μας, συνεχίζουμε να διεκδικούμε πόρους, υλοποιώντας μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις που έχει ανάγκη ο τόπος μας».

Προηγούμενο άρθροΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΧΑΤΖΑΚΗ- ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΣΟΦΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ…
Επόμενο άρθροΠΡΟΦΙΛΑΚΙΣΤΕΟΣ ΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ…