ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ…

184
0

Όλα με το ζευγάρι που είχε χαθεί στη θάλασσα – Πώς έγινε το θαύμα, η συγκλονιστική προσπάθεια του 45χρονου

Ευχάριστα νέα για τον 45χρονο και την 39χρονη που βγήκαν βαρκάδα και είχαν χαθεί τα ίχνη τους, αφού εντοπίστηκαν ζωντανοί!

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι, και οι δύο κρητικής καταγωγής που ζουν και δραστηριοποιούνται στη Γερμανία, έκανε διακοπές στο Λέντα. Μάλιστα, ο 44χρονος άνδρας είχε υπάρξει πιλότος της Πολεμικής μας Αεροπορίας.

Το Σάββατο το ζευγάρι ενοικίασε ένα μικρό σκάφος για βόλτα στη θάλασσα, ωστόσο λόγω της θαλασσοταραχής και των ισχυρών ανέμων η βάρκα παρασύρθηκε στα ανοιχτά. 

Η κινητοποίηση του Λιμενικού ήταν άμεση και οι έρευνες μεγάλες.

Τελικά, το απόγευμα της Κυριακής ήρθαν τα ευχάριστα νέα με τον εντοπισμό του ζευγαριού!

Κολύμπησε μέχρι τη μονή Κουδουμά!

Οι λεπτομέρειες που κράτησαν ζωντανό το ζευγάρι συγκλονίζουν.

 Ο άντρας κολύμπησε, παρά τη θαλασσοταραχή, μέχρι τη μονή Κουδουμά και ζήτησε βοήθεια, την ώρα που η γυναίκα παρέμεινε σε σπηλιά βρίσκοντας εκεί καταφύγιο και περιμένοντας τη σωτηρία και τα καλά νέα από τον 44χρονο.AdvertismentScroll to continue

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως οι ντόπιοι, συγκλονισμένοι από τη θετική έκβαση της ιστορίας, κάνουν λόγο για το θαύμα της Παναγίας που κράτησε ζωντανό και δυνατό τον άντρα για να κολυμπήσει μέχρι τη μονή.

Αμφότεροι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι καλά στην υγεία τους, αλλά εξαντλημένοι και θα μεταφερθούν άμεσα στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Προηγούμενο άρθροΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ…
Επόμενο άρθροΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΟΣ…