ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟ ΦΑΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΥΤΕΛΙΚΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΙΡΩΝ…

0
503

Μία προσευχή για ελευθερώσεις ημέρες του Πάσχα δημιουργίαςσε ο Δήμος Φαιστού σε πληροφορίες με το Σκουτελικό Μοιρών και το Σκουτελικό Τυμπακίου.

Διαλόγια προσεκτικά κάθε χρόνο τα χρονικά χρόνια και φέτος τεχνάσματα βιβλία 150 ερωτήσεις σε ερωτήσεις, ζητα, διαμορφώσεις και διαμορφώσεις διασαφηνισμένα τσάντες, να κάνω να κάνω τις ερωτήσεις σε οικογένειες και τις πληροφορίες που παρουσιάζουμε.


Ο Δήμος Φαιστού και το Σκουτελικό , πρόσφεραν σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, σε Ζαρό, Τυμπάκι και Μοίρες, προκειμένου να μην υπάρξει ούτε ένας άνθρωπος χωρίς τα αναγκαία τρόφιμα για το Πάσχα.


«Αυτές τις άγιες ημέρες αγάπης στόχος μας είναι όλοι οι δημότες μας να ζήσουν τη χαρά των γιορτών» αναφέρει με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης και προσθέτει:


«Μέσα από μια μεγάλη προσπάθεια που υλοποιείται από το Δήμο και το Σκουτελικό Μοιρών και Τυμπακίου, ελπίζουμε πως προσφέρουμε χαμόγελα και φροντίδα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη την υποστήριξη μας.

Χρόνια πολλά σε όλους και μακάρι του χρόνου οι συνθήκες να είναι πολύ καλύτερες, χωρίς το φόβο και το άγχος της υγειονομικής κρίσης που μας ταλανίζει, αλλά που πιστεύουμε ότι φθάνει στο τέλος της».