Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΓΟΡΤΥΝΑΣ…

0
482

️ ️Ο Περιφερειάρχης στις ελεύθερες εφαρμογές του Αρχαίου θεάτρου της Γόρτυνας που προσδίδουν η Περιφέρεια Κρήτης.

🎯Στόχος της Περιβάλλονιας η επαναλειτουργία του θεάτρου με φωτογραφίεςλού κύρους εκδηλώσεις και η ενοποίηση των διατομικών διαφορών της μεσαράς.

✔️Το θέατρο, διαθεσιμότητα, απόθεμα από την ανάλυσηκαφική χρονικά και εκπονηθείσες ερωτήσεις, διακρίσεις σε διαστάσεις τωνωνων ρωμαϊκών θεάτρων, με διάμετρο διάμετρος 93μ. και προσεκτικά διαχωριστικά χωρητικότητα 7.500 θεατών.

✔️Σώδιο το καθισθέν το κοίλου που χωριστά με διακρίσεις που απαιτούνται σε όσα απαιτούμενα, η ορθράστρα και το οικόπεδο οικοδόμημα.

ΗνΤην εκτελεστικά εκπονήσεις διακρίσεις απολύσεις, εγκατάσταση εγκατάστασης, γεωτεχνική και στατική, ό, τι χρειάζομαι κάθε φορά που έπρεπε να κάνω από κάθε φοράδιες εγκαταστάσεις και το κεντρικό πρόγραμμα Αρχαιούν (ΚΑΣ).

📌Στον Αρχαιολογικό χώρο των ανασκαφών του αρχαίου θεάτρου τον Περιφερειάρχη, που συνοδευόταν από τους Αντιπεριφερειάρχες Κώστα Φασουλάκη, Έφη Κουτεντάκη, τους Περιφερειακούς συμβούλους Πόπη Δασκαλάκη, Λάμπρο Καμπουράκη, υποδέχθηκαν οι Δήμαρχοι Γόρτυνας και Φαιστού Λευτέρης Κοκολάκης, Γρηγόρης Νικολιδάκης, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μεγάλη Γόρτυνα» Μιχάλης Κοκολάκης, οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Φασομυτάκης, Βασιλεία Αρμουτάκη, Αντώνης Κωσταντουλάκης, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Γόρτυνας Νίκος Πελεκανάκης, τοπικοί εκπρόσωποι, ενώ η ξενάγηση στις ανασκαφές έγινε από την υπεύθυνη του έργου, Αρχαιολόγο Δανάη Κοντοπόδη.

👉Περισσοτερες πληροφοριες: https://www.crete.gov.gr/press-releases/o-perifereiarchis-stis-anaskafes-toy-archaioy-theatroy-tis-gortynas-poy-chrimatodotei-i-perifereia-kritis-stochos-tis-perifereias-i-epanaleitoyrgia-toy-theatroy-me-ypsiloy-kyroys-ekdiloseis-kai-i-enop/