Ο ΔΗΜΟΣ ΦΑΙΣΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΣΤΟ “ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ “…

0
1075

Ακόμα δύο περιοχές της Κρήτης εντάσσονται στο “βαθύ κόκκινο” επίπεδο εξαιρετικού αυξημένου κινδύνου του χάρτη επιδημιολογικής επιτήρησης για τον κορωνοϊό.

Πρόκειται για τον Δήμο Ρεθύμνου και τον Δήμο Φαιστού στη Μεσαρά Ηρακλείου, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της τακτικής Ενημέρωσης ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Στο “βαθύ κόκκινο” παραμένουν και οι άλλες δύο περιοχές της Κρήτης οι Δήμοι Ανώγεια και Χανίων, οι οποίες εμφανίζονται με ιδιαίτερα αυξημένο το επιδημιολογικό Φορτίο…

Τι θα γίνει με το λιανεμπόριο

Την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου στην ΠΕ Κοζάνης από τη Δευτέρα 19 Απριλίου ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Ο κ. Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας της λοίμωξης Covid-19, τόνισε ότι κάθε μέτρο και απόφαση έχουν στόχο να επανέλθουμε σταδιακά στην κανονικότητα, δίχως προβλήματα.

Η κατάσταση λοιπόν, όπως είπε, επιτρέπει την επαναλειτουργία από Δευτέρα του λιανεμπορίου με click away στην Κοζάνη.

Όπως τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, στόχος είναι να λειτουργήσει κανονικά το λιανεμπόριο στην περιοχή, όπως και σε ολόκληρη τη χώρα, το αμέσως επόμενο διάστημα.