ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΜΕΑ ΣΤΟΝ ΑΦΡΑΘΙΑ…

0
658

Το μεγάλο μας όνειρο, αυτό του «Πρότυπου Κατασκηνωτικού Κέντρου Εξυπηρέτησης ΑμεΑ» ξεκίνησε να παίρνει σάρκα και οστά μετά τις τελευταίες εξελίξεις επί του θέματος.

Για το λόγο αυτό θεωρούμε χρέος μας και οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο υπουργείο αθλητισμού αλλά και προσωπικά στον υπουργό κ. Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή έδειξε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή του με όλες του τις δυνάμεις για να προχωρήσει άμεσα η όποια καθυστέρηση εμφανίζονταν.

Ευχαριστούμε επίσης το δήμο Φαιστού, και ειδικά τον Δήμαρχο κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη αλλά και τον Αντιδήμαρχο τεχνικών έργων κ. Γιάννη Φασομυτάκη. Ο Δήμος και το δημοτικό συμβούλιό του έχει υπάρξει μεγάλο στήριγμα και συμπαραστάτης του συλλόγου μας σε πολλούς τομείς, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την πολλή σημαντική́ παραχώρηση του οικοπέδου του Αφραθιά́ για την επένδυση αυτή́.

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να υπενθυμίσουμε, ότι το επενδυτικό αυτό σχέδιο χρηματοδοτείται 100% από το Τ.Π. CLLD/LEADER Μεσαράς, αλλά και να ευχαριστήσουμε εξίσου βαθύτατα την ΟΤΔ Αναπτυξιακή Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ, τα στελέχη της και τον διευθυντή της κ. Γιώργο Μαυρογιάννη.

Το έργο αυτό υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Γεωργικού Ταμείου Αγροτικής Ανάπτυξης και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Τέλος ευχαριστούμε για την θερμή υποστήριξη και συνεργασία τον μηχανικό του έργου Πετράκη Γιώργη, την Παγκρήτια Τράπεζα για την διευκόλυνση του δανεισμού αλλά και τον εγγυητή του δανείου ιατρό κ. Στεφανουδάκη Γεώργιο.

Να είστε όλοι καλά, με εσάς συμπαραστάτες αλλά και πολλούς ακόμα, θα καταφέρουμε πολλά για το σύλλογό μας αλλά και τον τόπο μας.

Στόχος και όραμα για την επένδυση αυτή είναι η προσέλκυση Ελλήνων αλλά και διεθνούς φήμης αθλητών ΑμεΑ και όχι μόνο, ώστε το κέντρο αυτό να γίνει πόλος έλξης για προετοιμασία και πιθανή αποκατάσταση τους, στην πορεία του χρόνου με την εξέλιξή της επένδυσης.

Σας ευχαριστούμε!