ΜΑΡΙΑ ΜΑΤΣΑ Η ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ… ΤΟ “ΑΝΤΙΟ” ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ…

0
675

Στη διάρκεια της εκπομπής, ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε γνωστό πως η Μαρία Μάτσα, εικονολήπτριας της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», ήταν η οδηγός που βρήκε τραγικό θάνατο στο τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Μεσογείων.

Όπως είπε ο παρουσιαστής, το πρωί στο ρεπορτάζ που μετέδιδε ο δημοσιογράφος της εκπομπής, είχαν φοβηθεί πως πρόκειται για τη συνεργάτη τους.

Το τροχαίο συνέβη στο ύψος της Αγίας Παρασκευής τα ξημερώματα.

Το αυτοκίνητο κινείτο στο ρεύμα προς Μαραθώνα όταν η οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, καθώς έβγαινε από τη γέφυρα που βρίσκεται στον Σταυρό και χτύπησε στα προστατευτικά.

Το ΙΧ ακινητοποιήθηκε στη μέση του δρόμου και ένα δεύτερο διερχόμενο όχημα χτύπησε πάνω του, χωρίς να τραυματιστεί ο οδηγός.

Το αντίο του Γιώργου Παπαδάκη

«Ήρθε η ώρα να σας πούμε γιατί όλοι εμείς αισθανόμαστε λίγο περίεργα, όχι λίγο περίεργα, τρισάθλια από το πρωί.

Αφορά την οικογένειά μας εδώ και από το πρωί σφίγγουμε τα δόντια όλοι για να μπορέσουμε να κάνουμε την εκπομπή, να σας ακούσουμε…

Αυτή εδώ είναι η κάμερα 3, όπου κάθε μέρα είναι η κάμερα που βγάζει εμένα στον αέρα.

Εδώ είναι πάντα η Μαρία Μάτσα, το έχετε δει το κοριτσάκι μας

Σήμερα το πρωί ερχόταν στη δουλειά με το αυτοκίνητό της. Έπεσε θύμα τροχαίου τα ξημερώματα. …

Πήραμε τηλέφωνο, είδαμε ότι δεν απαντούσε, κινητοποιηθήκαμε, πήγαμε εκεί που έγινε το τροχαίο δυστύχημα, στη συνέχεια πήγαμε στο ΚΑΤ και το , παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε. Είμαστε συντετριμμένοι στην κυριολεξία. Θα θέλαμε να αναπαύσει ο Θεός την ψυχή της.

Μαράκι καλό ταξίδι!», είπε συγκινημένος ο Γιώργος Παπαδάκης.

https://youtu.be/u7dEtPjUYGQ