ΕΚΛΕΨΕ 48.000€ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ…

0
461

Χειροπέδες φόρεσε τα ξημερώματα  σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιεράπετραςένας 49χρονος Έλληνας κατηγορούμενος  για  κλοπή και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών. Επιπλέον, εξιχνιάστηκε ακόμα μια υπόθεση κλοπής.
Συγκεκριμένα ο 49χρονος αφαίρεσε από σπίτι 77χρονου το χρηματικό ποσό των 11.400 ευρώ, έγινε όμως αντιληπτός και συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς.Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε  το χρηματικό ποσό.Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 49χρονος στις 12 Ιουνίου είχε διαπράξει ακόμη μια κλοπή από το συγκεκριμένο σπίτι αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 36.400 ευρώ. Στην συνέχεια,  σε  έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε  περιοχή του Δήμου  Βιάννου,  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας  σε συνεργασία  με αστυνομικούς  του Αστυνομικού Τμήματος Βιάννου,  στην οικία  και σε περιβάλλοντα  χώρο του  49χρονου  βρέθηκαν  και κατασχέθηκαν συνολικά  το χρηματικό ποσό των 36.400 ευρώ και 30 ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερείτο  η απαιτούμενη ιατρική συνταγή.Το  ανωτέρω  χρηματικό ποσό  κατασχέθηκε  για να αποδοθεί  στον παθόντα. 
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί  στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.