ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΒΩΡΟΙ, ΚΡΗΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΦΑΙΣΤΟΣ…

0
480

ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ | ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
Η ΒΑΒΕΛ2 – βασισμένη στην 5η δισκογραφική συνάντηση της Νατάσσας Μποφίλιου με το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο – ανανεώνει τον ήχο και το ύφος της και μετά τις συνεχόμενες sold out παραστάσεις του χειμώνα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ταξιδεύει στην καλοκαιρινή της εκδοχή σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Την Πέμπτη 27 Ιουλίου, η Nατάσσα Μποφίλιου εμφανίζεται
στον Εκθεσιακό Χώρο των Βώρων Κρήτης,
πιο εξωστρεφής από ποτέ, με περισσότερο πάθος, ένταση και παλμό. Η ΒΑΒΕΛ2 είναι μια ολοκαίνουρια, αστραφτερή παράσταση υψηλής αισθητικής και άρτιας παραγωγής. Σε αυτήν υπάρχουν όλα: οι μεγάλες τους επιτυχίες αλλά και απρόσμενα περάσματα σε αγαπημένες στιγμές από το παρελθόν. 
Μία εξαιρετική, καλοκουρδισμένη μπάντα με πρωτότυπες, διονυσιακές ενορχηστρώσεις. Οι εικόνες, τα αισθήματα, οι αφορμές που δίνουν υπόσταση στα τραγούδια τους. Την Πέμπτη 27 Ιουλίου, η παράσταση που συζητήθηκε όσο λίγες τη χρονιά που πέρασε, που έγινε κοινό μυστικό και τόπος συνάντησης και ταξίδεψε σε Ελλάδα κι εξωτερικό, έρχεται και στους Βώρους και μας προσκαλεί να ενώσουμε τις φωνές μας κόντρα στους δύσκολους καιρούς.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Μουσικοί: Θέμης Καραμουρατίδης (πιάνο, ενορχηστρώσεις) Άρης Ζέρβας (τσέλο, βοηθός ενορχηστρωτή) Γιάννης Δημητριάδης (πλήκτρα)
Γιώργος Μπουλντής (μπάσο ηλεκτρικό και κοντραμπάσο) Μανώλης Γιαννίκιος (τύμπανα) Βαγγέλης Κατσαρέλης (τρομπέτα) Γιώργος Κάστανος (κλαρινέτο-σαξόφωνο) Nίκος Μέρμηγκας (λαούτο, λάφτα, μπουζούκι, μαντολίνο) ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ : ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΕΙΣ : ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΒΟΗΘΟΣ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗ : ΑΡΗΣ ΖΕΡΒΑΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ : ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΞΕΒΑΝΗΣ & ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΩΤΙΣΜΩΝ : ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ HΧΟΛΗΨΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΞΕΒΑΝΗΣ – ΑΝΤΩΝΗΣ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ARTWORK: ΕΛΕΝΗ ΣΑΚΑΛΗ
ARTWORK ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΓΕΤΟΥΣΑΚΗΣ