ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ…

0
643

Στην κατάμεστη από στελέχη και φίλους αίθουσα του ξενοδοχείου «Ibis» στο Ηράκλειο, μίλησε απόψε ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία κ. Νίκος Τζώρτζογλου. 

Τον υποψήφιο βουλευτή τίμησαν με την παρουσία τους άνθρωποι από τον χώρο της πολιτικής, αλλά και του αθλητισμού.

Τον υποψήφιο βουλευτή προλόγισαν οι κ.κ. Στράτος Τζώρτζογλου, Βαγγέλης Καρκανάκης, Γιώργος Στειακάκης και Γιώργος Στεφανουδάκης.

Ο κ. Ζαγοράκης, δεν κατάφερε τελικά να δώσει το «παρών» από κοντά, λόγω μεγάλης καθυστέρησης της πτήσης του, ωστόσο το… έδωσε μέσω skype

Προσκεκλημένος ο γραμματέας του κόμματος και υποψήφιος βουλευτής Νομού Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολύ συγκινητική ήταν η τοποθέτησης της ξαδέρφης του υποψήφιου βουλευτή κ. Ειρήνης Τζώρτζογλου, η οποία, πριν λίγο καιρό είχε νικήσει στο τηλεπαιχνίδι Master Cef στη Μεγάλη Βρετανία.

Πολύ συγκινητικές επίσης και με πολύ έντονο συναίσθημα ήταν όλες οι τοποθετήσεις που έγιναν, για να κορυφωθεί η εκδήλωση με την ομιλία του Νίκου Τζώρτζογλου, 

ο οποίος είπε ότι «σε αυτές τις εκλογές μπορεί να βγαίνουν exit polls εγώ το δικό μου το έχω βγάλει και για μένα είναι αυτή η αγάπη που εκλαμβάνω και η στήριξη στο πρόσωπό μου».

Όπως τόνισε «νιώθω αυτή την αγάπη στο πρόσωπό μου, είναι πολύ συμβατικό ότι αν με ρωτούσε κάποιος αν θα ήμουν σε κάποιο πολιτικό βήμα θα του έλεγα ότι είναι τρελός, όμως ήταν μεγάλη τιμή η πρόταση που έγινε στο πρόσωπό μου από τον πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Μητσοτάκη, καθώς και γραμματέα του κόμματος κ. Αυγενάκη».

Μεταξύ άλλων ο κ. Τζώρτζογλου είπε: «Δε κάνω αυτή τη στιγμή πολιτικές τοποθετήσεις, αλλά θέλω να συμβάλλω κι εγώ από την πλευρά για να επιστρέψει το χαμόγελο στην Ελλάδα».

Πηγή: Νέα Κρήτη …