ΓΙΟΡΤΗ ΝΕΡΟΥ 2017…

0
552
                       Πρόγραμμα Εκδηλώσεων …

     
   Ο Παγκρήτιος Λαογραφικός Σύλλογος, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ζαρού, η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και ο Τ.Ο.Ε.Β Ζαρού συνδιοργανώνουν διήμερες εκδηλώσεις, το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Αυγούστου, στην πανέμορφη λίμνη Ζαρού στο πλαίσιο της «Γιορτής Νερού-Στα μονοπάτια του νερού 2017» με ελεύθερη είσοδο για τους επισκέπτες.
Το Σάββατο από τις δέκα το πρωί οι εκδηλώσεις της γιορτής νερού ξεκινούν με δραστηριότητες για τους μικρούς φίλους, με κυνήγι θησαυρού με θέμα το νερό, διαγωνισμό ψαρέματος, παιχνίδια με θέμα το νερό, ποδοσφαιράκι, ενώ στις 5.30 το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα το νερό, από τον κλινικό διαιτολόγο Στέλιο Λιναρδάκη.
Την Κυριακή 20 Αυγούστου το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαγωνισμό ψαροντούφεκου, παιχνίδια με θέμα το νερό για τα μικρά παιδιά και αγώνες ποδοσφαιράκι με διαγωνισμό.
Με την λήξη των εκδηλώσεων, θα πραγματοποιηθούν οι απονομές, ενώ θα υπάρξουν εκπλήξεις για όλους τους παρευρισκόμενους. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του Δήμου Φαιστού και των φορέων του Ζαρού.
        
                   
                       Σκοπός και κανόνες Παιχνιδιού…