2η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΑΣ…

0
606

. Σε μια επίθεση από αριστερά, ο Μπατούνας άφησε εξαιρετικά την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του, με αποδέκτη τον Δημήτρη ο οποίος ανατράπηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή με τον κ. Μαυραντωνάκη να σφυρίζει αμέσως το πέναλτι.

Ένα λεπτό αργότερα ο Χελά ευστόχησε από τα έντεκα βήματα και έβαλε την ομάδα των Αγίων Δέκα μπροστά στο σκορ.

Το γρήγορο γκολ πάντως δεν έδωσε την αναμενόμενη ώθηση στους παίκτες της Γόρτυνας με αποτέλεσμα οι παίκτες του Τυμπακίου να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς πάντως να κάνουν κάποια αξιόλογη φάση μπροστά στα καρέ του Ανδρικάκη.

Στο 35′ πάντως σε μια βαθιά κάθετη μπαλιά στα καρέ της Γόρτυνας ο Ανδρικάκης είδε τον κίνδυνο από το “πέταγμα” του Φραγκιαδάκη και βγήκε γρήγορα με τα πόδια αλλάζοντας την πορεία της μπάλας, αποσοβώντας έτσι τα χειρότερα για την ομάδα του…

Τρία λεπτά αργότερα σε μια φάση διαρκείας στα καρέ του Τυμπακίου ο Κωντσανταράκης απομακρύνει τον κίνδυνο για την ομάδα του, ενώ στο 40′ η Γόρτυνα  χάνει άλλη μια ευκαιρία με τον Κεφάκη.
Ένα λεπτό όμως αργότερα, σε άλλη μια ωραία επίθεση για την Γόρτυνα ο Μάλο με την επιμονή του κλέβει την μπάλα στο χώρο του κέντρου, βγάζει την κατάλληλη στιγμή την μπάλα στον Μπατούνα, ο οποίος σεντράρει από αριστερά και ο αμαρκάριστο στο δεύτερο δοκάρι Κεφάκης, με κεφαλιά διπλασιάζει τα τέρματα για την Γόρτυς…

Έτσι το ημίχρονο βρήκε την Γόρτυνα με σαφές προβάδισμα στο ματς.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Κεφάκης λίγο έλλειψε να τριπλασιάσει τα τέρματα της Γόρτυνας αλλά ο τερματοφύλακας του Τυμπακίου Κωντσανταράκης, διώχνει με υπερένταση την μπάλα σε κόρνερ.

Από εκεί και μετά οι ρυθμοί του ματς έπεσαν:

Η Γόρτυνα  ήλεγχε σχετικά εύκολα το ματς, χωρίς να επιτρέπει στους παίκτες του Τυμπακίου να βγουν με αξιώσεις στα καρέ του Ανδρικάκη.

Στο 83′ πάντως το Τυμπάκι λίγο έλλειψε να ξαναμπεί στο ματς, όταν γέμισμα στα καρέ των Φιλοξενούμενων ο Κουτεντάκης μέσα από τη μεγάλη περιοχή, εξαπέλυσε δυνατό σουτ με τον Ανδρικάκη να κάνει μια εξαιρετική επέμβαση και να κρατάει το μηδέν για την Γόρτυνα.

Στο 88′ το ωραίο σουτ του Δημήτρη έφυγε ελάχιστα άουτ.

Με τη φάση να είναι και η τελευταία του ματς, καθώς λίγο αργότερα ο κ. Μαυραντωνάκης σφύριξε για τελευταία φορά, βρίσκοντας της Γόρτυνα να παίρνει το δεύτερο της τρίποντο μέσα σε οκτώ μέρες.

Μετά το τέλος του ματς ο προπονητής της Γόρτυνας κ. Κοντάκης δήλωσε στο επίσημο site της ομάδας :

“Είχαμε σήμερα να παίξουμε ένα ακόμα πραγματικό τοπικό ντέρμπι, γιατί θεωρώ ότι σε καμιά περίπτωση η βαθμολογική θέση του Τυμπακίου δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα κι αυτό το έδειξε και σήμερα παρά την ήττα του.

Απλά εμείς είμαστε σοβαροί σ’ όλο το ματς, ήρθαμε αποφασισμένοι να πάρουμε σήμερα το τρίποντο και τα καταφέραμε. Είμαστε σε καλό δρόμο μένοντας εδώ κι ενάμιση περίπου μήνα αήττητη.
Έχουμε ανέβει και βαθμολογικά και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας τόσο μεσοβδόμαδα στο κύπελλο στο οποίο θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση , όσο και στο πρωτάθλημα την επόμενη εβδομάδα.
Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, συνεχίζουμε να δουλεύουμε με χαμηλά το κεφάλι και πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε καλά. Καλή συνέχεια στο Τυμπάκι.”

Εξάλλου ο “φύλακας άγγελος” των γκολπόστ της ομάδας μας Ραφαήλ Ανδρικάκης δήλωσε μετά το τέλος του ματς:
“Είμαστε σε καλό δρόμο. Μετά τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής κάναμε άλλη μία σημαντική νίκη σήμερα που διώχνει σιγά-σιγά το βαθμολογικό άγχος από πάνω μας. Πάμε να συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα ματς.”

Τέλος ο σκόρερ του πρώτου γκολ της ομάδα μας Αρμάντ Χελά δήλωσε “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα τοπικό ντέρμπι. Πήραμε τους τρεις πόντους και ανεβήκαμε ψυχολογικά αλλά και στη βαθμολογικά. Όλα τα παιδιά προσπαθήσαμε, τα δώσαμε ξανά όλα και πήραμε μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη.
Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου αλλά και στην ομάδα του Τυμπακίου για την προσπάθειά της.

Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι και ν’ ανέβουμε ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία, μια που πιστεύω ότι η θέση μας μπορεί να είναι μέσα στην πρώτη επτάδα-οχτάδα”.

ΑΟΤ: Κωνστανταράκης, Μανουσάκης, Χαλκιαδάκης, Ναβροζίδης, Παπαδωμανωλάκης (46΄Άλμπερτ), Ντόκο, Κουτεντάκης, Χριστοδουλάκης, Τριάντης, Ντισπυράκης (59΄Σχοιναράκης), Φραγκιαδάκης (75΄Ντρέκα)

ΓΟΡΤΥΣ: Ανδρικάκης, Σαβοιδάκης Στ., Ξαγοραράκης, Χελά, Σταυρακάκης, Μάλο, Κεφάκης, Φραγκιαδάκης (69΄Κυρλάκης), Μπατούνας (82΄Μηναδάκης), Δημήτρης, Μικέλ (56΄Ψωμάς, 63΄λ.τ Κουτσοποδιώτης).