1-1 ΜΟΙΡΕΣ-ΠΑΟΚ…

0
1620

Αν και κατάφερε να προηγηθεί πολύ νωρίς στο παιχνίδι με τον Πρικάκη, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στις Μοίρες, οι οποίες ισοφάρισαν λίγα λεπτά πριν το σφύριγμα της λήξης παίρνοντας πολύ σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια τους να αποφύγουν τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Πρικάκης μόλις στο δεύτερο λεπτό άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ με σουτ μέσα από την περιοχή.

Οι Μοίρες προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο τέρμα μέχρι το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ διατήρησε το προβάδισμα του παρά την συνεχή προσπάθεια των Μοιρών να βγουν απειλητικά στην επίθεση, με τους γηπεδούχους όμως να καταφέρνουν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα στο 87ο λεπτό.

Ο Κιόρρι με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Ηλιάκη ισοφάρισε σε 1-1 για τις Μοίρες με το ισόπαλο σκορ να παραμένει μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μοίρες: Καλυκάκης, Ιερωνυμάκης, Κουτσάκης, Αντωνάκης, Φανουράκης, Ηλιάκης, Μπαστάκης, Καργάκης Σ., Καργάκης Α., Βατσινάς, Μασέλης

ΠΑΟΚ: Λεοντιάδης, Ξηρός, Παπαδιός, Ξημεράκης, Χατζησεβαστός(60’ Γεωργόπουλος), Ανωγειανάκης, Σκούφος, Πρικάκης, Βασιλείου, Κοζορώνης, Μαραθιανός