Χ …ΓΙΑ ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ ΚΑΙ ΓΟΡΤΥΝΑ…

0
645

Η Γόρτυνα ξεκίνησε το ματς πατώντας καλά στο γήπεδο, μη επιτρέποντας στους γηπεδούχους να κάνουν το παιχνίδι τους.
Στο 19′ πάντως ο Ανθεστίωνα είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία να μπει μπροστά στο σκορ, όταν ο Ξαγοραράκης απέκρουσε πάνω στην γραμμή το σουτ του Τρουλάκη.
Στο 30′ κι ενώ ο κ. Φερετζάκης είδε ένα ακόμα φάουλ σε εκπληκτικό ξεκάθαρο τάκλιν πάνω στην μπάλα του Χελά, “κιτρινίζοντας” παράλληλα τον αμυντικό της Γόρτυς…
Στο 37′ ο Κεφάκης με δυνατή κεφαλιά “ξετίναξε” το εξωτερικό μέρος των διχτύων του Χρονάκη, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα, εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα του Ανθεστίωνα και έβαλε τους Φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ.

Ένα λεπτό αργότερα μάλιστα ο Νικηταράς δεν πρόλαβε να γυρίσει το σώμα του και να απείλησε σοβαρά την εστία του Χρονάκη.

Έτσι το πρώτο ημίχρονο έληξε με την Γόρτυνα μπροστά στο σκορ.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου η Γόρτυνα μπήκε απ’ εκεί που σταμάτησε το α ημίχρονο και αν οι παίκτες του Γιάννη Κοντάκη ήταν λίγο πιο προσεκτικοί, θα μπορούσαν να είναι πολύ πιο ουσιαστικοί και αποτελεσματικοί μπροστά στην εστία του Χρονάκη.
Στο 51′ μάλιστα ο επόπτης Έδωσε οφσάιντ, σ’ ένα ωραίο “κατέβασμα” και “άδειασμα” του Νικηταρά πάνω στον τελευταίο αμυντικό του Ανθεστίωνα, κι ενώ ο επιθετικός της ομάδας έβγαινε μόνος απέναντι στον Χρονάκη και ήταν έτοιμος να σκοράρει.

Από το 60-65 και μετά οι παίκτες της Γόρτυνας έδειξαν σημάδια κούρασης κι ενώ ο κ. Φερετζάκης συνέχιζε να δίνει το ένα φάουλ μετά το άλλο μεταξύ σέντρας και μεγάλης περιοχής της Γόρτυς ο Ανδρικάκης έλεγε “όχι” στο 67′ και στο 68′ σε δύο τέτοια φάουλ-βολίδες των επιθετικών του Ανθεστίωνα.

Στο 73′ ο Ανθεστίωνας κέρδισε πέναλτι.
Ο Τρουλάκης μπήκε στη μεγάλη περιοχή της Γόρτυνας και στο κόψιμο που επιχείρησε, η μπάλα βρήκε σε απόσταση λιγότερη το μισού μέτρου, το χέρι αμυντικού της Γόρτυνας ο οποίος το είχε και κοντά στο σώμα του.
Ο κ. Φερετζάκης είδε πέναλτι ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών απ’ όλους τους φιλοξενούμενους.

Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μεμοτσέλα, ισοφαρίζοντας για τον Ανθεστίωνα.

Ανθεστίωνας: Χρονάκης, Μιχελακάκης, Τζομπανάκης( 79 Πεχυνάκης), Δρακάκης, Γιαπετζάκης, Μηλάκης(65 Μεμοτσέλα), Ανυφαντάκης, Τρουλάκης, Μελαδάκης(75 Καλογερίδης), Κεφάκης, Φωτόπουλος

ΓΟΡΤΥΣ: Ανδρικάκης, Σταυρακάκης, Φραγκιαδάκης, Χελά, Ξαγοραράκης, Κεφάκης, Μπατούνας (82′ Κουτσομποδιώτης), Αντωνάκης, Δημήτρης(63′ Μηναδάκης), Ψωμάς(85′ Μάλο), Νικηταράς (93′ Κυρλάκης)…