ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΑ ΚΑΠΑΡΙΑΝΑ…

0
435

Τα μπάζα που επί μέρες παραμένουν σε κεντρικά σημεία και δρόμους λόγω έργων της ΔΕΗ ήταν ή αιτία πρόκλησης ενός ακόμα τροχαίου ατυχήματος …


Αυτή τη φορά , θϋμα έπεσε ένας ποδηλάτης όταν στην προσπάθεια του να παρακάμψει τα μπάζα , γλύστρισε , με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί σοβαρά (κάταγμα ισχύου).

Αμέσως μετά ήρθε ασθενοφόρο που ειδοποίησε ο άλλος ποδηλάτης που ήταν παρέα, και τον οδήγησε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών για τις πρώτες βοήθειες!

Αξίζει να ποϋμε ότι είναι ευχής έργο που δεν έχει συμβεί ακόμα καποιο σοβαρό ατύχημα στον πιό πολυσύχναστο κόμβο της Μεσαράς, στη Ζαριανη διασταύρωση.

Είναι απαράδεκτο να παραμένουν επι τόσες ημέρες μπάζα σε ένα τετοιο πολυσύχναστο σημειο .

Η αλήθεια είναι βέβαια οτι ο εργολάβος κάνει κάποιες φιλότιμες προσπάθειες για συντόμευση των έργων , ωστόσο στο σημείο αυτό έχουν προκύψει κάποια σοβαρά θέματα από την διασταύρωση πολλών δικτύων που διέρχονται από εκεί , με αποτέλεσμανα καθυστερεί η ολοκλήρωση τους.


Τελευταία βέβαια προέκυψε και θέμα με την αρχαιολογία λόγω των θεμελίων της παλιάς Βρύσης Καπαριανών που βρέθηκαν στο χαντάκι.


Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες το μαρτύριο οδηγών, κατοίκων και καταστηματαρχων πρόκειται να τελειώσει σύντομα ( ?), καθώς τα τελευταία γεγονότα ανησύχησαν και τον εργολάβο.


Ωστόσο γεννάται ένα ερώτημα, ελέγχεται ο εργολάβος αν λαμβάνει όλα τα μέτρα ασφαλείας?

Υπάρχει χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των έργων?

Πηγή:Δια-SOS-τε την Μεσαρά…