ΠΛΗΡΕΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΕ 66 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΧΟΙΝΑΡΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ” ΗΡΑΚΛΕΙΟΝ ΑΞΙΖΕΙ”…

0
692

Πλήρες ψηφοδέλτιο, με 66 υποψήφιες και υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους κατέθεσε η επικεφαλής του Συνδυασμού «ΗΡΑΚΛΕΙΟΝ Αξίζει», κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη.

Ο φάκελος για τον Συνδυασμό «ΗΡΑΚΛΕΙΟΝ Αξίζει» κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου το απόγευμα της Κυριακής. Η κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη συνοδευόταν από υποψήφιες και υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού.

Μετά την κατάθεση του ψηφοδελτίου, η κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη επανέλαβε τη βεβαιότητα της ότι το Ηράκλειο θα έχει γυναίκα Δήμαρχο, την επομένη των εκλογών.

Αξίζει να σημειωθεί πως 30 υποψηφιότητες του Συνδυασμού είναι γυναίκες που συμμετέχουν ενεργά από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Αναλυτικά η δήλωση της Υποψήφιας Δημάρχου κ. Ευαγγελίας Σχοιναράκη – Ηλιάκη:

“Εμείς, στο συνδυασμό «ΗΡΑΚΛΕΙΟΝ Αξίζει» έχουμε τη πεποίθηση ότι οι πολίτες πρέπει να εμπνέονται από την πόλη τους για την πόλη τους. Ο δήμαρχος είναι πολίτης αυτής της πόλης και έτσι πρέπει να σκέφτεται.

Λένε ότι αν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, εάν θέλεις να πας κάπου μακριά, πήγαινε με παρέα. Και εμείς θέλουμε να πάμε το Ηράκλειο μακριά.

Ο συνδυασμός «ΗΡΑΚΛΕΙΟΝ Αξίζει» αποτελείται από αξιόλογους ανθρώπους που θέλουν να δημιουργήσουν και να προσφέρουν στην πόλη τους.

Η εμπειρία σε συνδυασμό με τη συλλογικότητα θα αλλάξουν σελίδα στο Ηράκλειο. Θα επιχειρήσουμε όλες και όλοι μαζί με στόχο την εξωστρέφεια και τη ποιότητα ζωής των πολιτών.

Ο Δήμος πρέπει να είναι ανεξάρτητος, να κινείται συνεχώς, να είναι δίπλα στα προβλήματα των πολιτών, να δημιουργεί ευκαιρίες ανάπτυξης, να ενισχύει τον τουρισμό, να δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.

Λέμε όχι στις παλιές πολιτικές και στις προσωπικές επιδιώξεις.

Σήμερα, 30 υποψήφιες και 36 υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι ενώνουμε τις δυνάμεις μας στο συνδυασμό «ΗΡΑΚΛΕΙΟΝ Αξίζει» για να δημιουργήσουμε για το Ηράκλειο, τη Παλιανή, το Τέμενος, τη Νέα Αλικαρνασσό και το Γοργολαΐνη μια νέα αλλαγή, για έναν Δήμο για όλους τους δημότες. Γιατί το αξίζουμε.

Και θα τα καταφέρουμε