ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΥΡΑΚΙΑΝΗ ΚΑΜΑΡΑ…

0
995


Οι ευθύνες της Περιφέρειας

Τα χρειάστηκε την περασμένη Τετάρτη νεαρή μητέρα απο την Αγία Βαρβάρα, (με καταγωγή από το Τυμπάκι) όταν λίγο πριν την Σταυρακιανή γέφυρα έχασε τον έλεγχο λόγω της κατάστασης του οδοστρώματος με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και μετά από 1-2 σβούρες να σταματήσει στις μπάρες και στο τσιμεντένιο κράσπεδο του δρόμου.
Η νεαρή μητέρα που γλύτωσε τα χειρότερα καθώς θα μπορούσε να είχε πέζει κάτω από τη γέφυρα, κάνει καθε πρωΐ τη διαδρομή καθώς πηγαίνει στη δουλειά της και τη γνωρίζει πολυ καλά, ωστόσο την ημέρα εκείνη λόγω της λάσπης που κάλυπτε το οδόστρωμα δεν μπόρεσε να επανακτήσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της . Η ιδια πιστεύει οτι η Περιφέρεια φέρει μεγάλη ευθύνη καθώς “…7 στα 10 αυτοκινητα που περνούσαν έχαναν τον ελεγχο!” , όπως μας είπε.

Απο πληροφορίες που έχω το αυτοκίνητο που τράκαρε το βράδυ της ίδιας ημέρας ανέβηκε πάνω στο βουνό και έπαθε μεγαλυτερη από το δικό μου” !

Το ερώτημα σύμφωνα με την ίδια ειναι : Τι θα κανει τώρα η περιφερεια! Όλοι εμείς που από δικη τους αμελεια πάθαμε κάποιο ατύχημα θα δικαιοθουμε?

Πηγή:Δια-SOS-τε την Μεσαρά…