Ο ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ 0-2 ΤΟΥ Α.Ο.Τ. ΣΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ…

0
693

Πολλές φάσεις για γκολ από τους φιλοξενούμενους που έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να μεγαλώσουν το προβάδισμα τους με τους Καλομοίρη και Σκούφο.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο σκορ με πέναλτι του Μωραϊτη στο 21′ και διπλασίασε τα τέρματα του με τον Κοζορώνη ο οποίος νίκησε από θέση τετ α τετ τον για το 2-0.

Πολυ καλά αμυντικά στημένη η ομάδα του Δημήτρη Βολονάκη κατάφερε να κρατήσει το 0 και να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Στο δεύτερο μέρος ο νέος προπονητής της ομάδας του ΑΟΤ, Πέτρος Μαρινάκης έκανε τις πρώτες του διορθωτικές κινήσεις προκειμένου να γίνει πιο απειλητικός προς την εστία του ΠΑΟ Κρουσώνα.

Ο Χαλκιαδάκης σε τρεις φάσεις με καλύτερη αυτή του 70ου λεπτού δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κασμερίδη ώστε να βάλει και πάλι την ομάδα στο κόλπο.

Νωρίτερα στο 65′ οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για δύο πέναλτι στην ίδια φάση σε ανατροπές του Καρτελλιανάκη και Παπαδάκη.

Αν και ανέβασαν την απόδοση τους οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν έστω να μειώσουν στο σκορ και ο ΠΑΟ Κρουσώνα πήρε τη νίκη με τα δύο γκολ που σημείωσε πριν το ημίωρο.

Οι συνθέσεις:

ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ (Πέτρος Μαρινάκης): Χαραλαμπάκης, Κουτεντάκης (46′ Μπρούς), Σκαντζάκης (75′ Μαραγκάκης), Παπαδομανωλάκης, Παπαδάκης, Μπριλάκης, Τριάντης, Ντόγκος (70′ Φραγκιαδάκης), Χαλκιαδάκης, Μαρακομιχελάκης (46′ Καρτελλιανάκης), Παπαδάκης Γ,

ΠΑΟ Κρουσώνα (Δημήτρης Βολονάκης): Κασμερίδης, Απλαδάς, Χατζησεβαστός, Γεωργόπουλος, Ξημεράκης, Βασιλείου, Σκούφος, Παπαδιός , Κοζορώνης (75′ Στρατήγης), Καλομοίρης, Μωραϊτης (82′ Ανωγειανάκης).