Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΣΤΟΝ Α.Ο.Τ…

0
718

Γράφει:Ο Κώστας Παπαδόπουλος

Πολύ σπουδαίο «διπλό» κατάφερε να πανηγυρίσει ο ΑΟΤ στα Μάλια κόντρα στον ΠΑΝΟΜ με 1-0 κρατώντας έτσι την απόσταση από τον Ρωμανό.

Ο ΑΟΤ ξεκίνησε καλά το παιχνίδι κλείνοντας τον ΠΑΝΟΜ στα καρέ του έχοντας την κατοχή της μπάλας δημιουργώντας παράλληλα και ευκαιρίες στην εστία του Κανετάκη. Από το 20ο λεπτό και μετά ο ΠΑΝΟΜ ανέβασε την απόδοση του και δημιούργησε σπουδαίες στιγμές με τον Τζιράκη και τον Μαυρίδη, με την δεύτερη ευκαιρία να απομακρύνει ο Δημαράκης εντυπωσιακά.

Λίγο πριν βγει το ημίχρονο, οι γηπεδούχοι έχασαν μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία με τον Μπορμπουδάκη να βγαίνει απέναντι από τον Δημαράκη, όμως το πλασέ του δεν βρήκε στόχο.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για την επανάληψη.

Στο δεύτερο μέρος πάλι οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έχασε μια ακόμα ευκαιρία με τον Καουκάκη, όμως και πάλι η προσπάθεια του δεν βρήκε στόχο.

Στην συνέχεια ο ΠΑΝΟΜ έδωσε χώρο στον πρωτοπόρο ΑΟΤ, ωστόσο η ομάδα του Μιχάλη Κουτεντάκη δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους αφού οι «κιτρινόμαυροι» είχαν διαβάσει αρκετά καλά το παιχνίδι.

Ο χρόνος πίεζε τον ΑΟΤ, ο οποίος τελικά κατάφερε να βρει γκολ στο 80ο λεπτό, όταν ο Μεταξάκης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κουρουθιανάκης με προβολή έκανε το 0-1 βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Στην φάση αυτοί οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται έντονα, αφού στην αρχή της φάσης ισχυρίζονται για φάουλ υπέρ του ΠΑΝΟΜ, ενώ στην συνέχεια «φωνάζουν» και για το γκολ του «Κουρού» για οφσαιντ.

Μετά το γκολ ο ρυθμός έπεσε με τον ΑΟΤ να κρατάει με ευκολία το υπέρ του αποτέλεσμα και να παραμένει σε απόσταση ασφαλείας από τον δεύτερο Ρωμανό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΟΜ: Κανετάκης(λ.τ. 60′ Μήτρου), Πετσαλάκης, Μαυρίδης, Κατσούλης, Καουκάκης, Νικόλι, Τζιράκης(70′ Συσκάκης), Μπορμπουδάκης(77′ Περογαμβράκης), Καπετανάκης, Παπαδάκης, Σταυριανός(60′ Δρίτσας).

ΑΟΤ: Δημαράκης, Κουρουθιανάκης, Γιαννακάκης, Τριάντης, Κουτεντάκης(75’ Τσακάνι), Φραγκιαδουλάκης, Βρεττός, Παπαδομανωλάκης, Ζαφείρης(75’ Καζάκης), Φουντουλάκης, Μεταξάκης(85’ Σκατζάκης).

Πηγή: grandSport.gr