ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΜΠΟΚΕΑΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΜΕ…

0
665

Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες για να προχωρήσει απρόσκοπτα το έργο των κόμβων Αγίας Πελαγίας και Αχλάδας και να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα.

Βρισκόμαστε σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη και συντονίζουμε από κοινού το βηματισμό μας.

Το προηγούμενο διάστημα ήρθαμε σε επαφή με όλες τις συναρμόδιες υπηρεσίες: ΔΕΔΔΗΕ, Εφορία Αρχαιοτήτων, Αποκεντρωμένη Διοίκηση, Αστυνομική Διεύθυνση, αλλά και τον ανάδοχο του έργου.

Σήμερα συγκαλέσαμε έκτακτη ενημερωτική σύσκεψη στο Δημαρχείο παρουσία των στελεχών της ΕΥΔΕ του Υπουργείου Υποδομών, ως διευθύνουσας αρχής του έργου.

Παρών και ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου.

Αρωγοί και οι Βουλευτές του Νομού.

Παρεμβαίνουμε εξωθεσμικά με κάθε τρόπο για να βοηθήσουμε κάθε στάδιο, κάθε υπηρεσία.

Δεν πρέπει να χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος. Προτεραιότητά μας η ασφάλεια κατοίκων και επισκεπτών. Προτεραιότητά μας, το Μαλεβίζι».

Τα παραπάνω δήλωσε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας

Επειτα από την έκτακτη ενημερωτική σύσκεψη που συγκάλεσε με πρωτοβουλία του για το έργο των κόμβων Αγίας Πελαγίας και Αχλάδας, στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου στο Γάζι.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε παρουσία των αρμόδιων στελεχών της ΕΥΔΕ του Υπουργείου Υποδομών, υπηρεσίας που αποτελεί τη Διευθύνουσα Αρχή κατασκευής του έργου.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας, που από την πρώτη στιγμή παρακολουθεί στενά την πορεία του έργου, έχει ήδη πραγματοποιήσει σειρά εξωθεσμικών παρεμβάσεων και επαφών με τις διοικήσεις φορέων και υπηρεσιών που εμπλέκονται στην κατασκευή του.