ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΑ ΚΕΡΔΙΣΕ 4-1 ΤΟΝ ΖΑΡΟ…

0
1494

Μπορεί να βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, αλλά ο ΟΦΑ έκανε την δική του “Ανάσταση”.

Η ομάδα του Αρκαλοχωρίου πήρε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α1, επικρατώντας με 4-1 μέσα σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος αυτή του Ζαρού.

Η ομάδα του Αρκαλοχωρίου μπήκε εξ αρχής πολύ δυνατά στο παιχνίδι και ήδη στο 11΄είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων.

Πρώτα με την προσπάθεια του Φρόκου στο και τρία λεπτά αργότερα με το εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι του Τριανταφυλλάκη.

Το συγκρότημα του Λευτέρη Ρουσάκη δεν σταμάτησε εκεί και έκανε το 0-3 με τον Λυμπερόπουλο στο 31′.

Οι βάσεις για την πρώτη νίκη του ΟΦΑ τη φετινή σεζόν είχαν μπει.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι του Ζαρού προσπάθησαν να αντιδράσουν και μείωσαν σε 1-3 με το πλασέ του Γκλεζάκου στο 73′. Παρά την πίεση στο φινάλε ο ΟΦΑ άντεξε και μάλιστα βρήκε και τέταρτο γκολ με τον Φρόκου στο 91‘, μετά από ωραία ασίστ του Γκόρο, διαμορφώνοντας το τελικό 1-4.

Το σπουδαίο πρώτο τρίποντο ανέβασε τον ΟΦΑ στους 7 βαθμούς και σιγά-σιγά μπαίνει ξανά στην μάχη διεκδίκησης της παραμονής. Από την άλλη ο Ζαρός έμεινε στους 23 πόντους και την 5η θέση της Α1 ΕΠΣΗ.

Συνθέσεις:

Ζαρός (Δ. Κόκκινος): 

Χατζηδάκης, Ανδρεαδάκης (46′ λ.τ Αναγνωστάκης), Παραθύρας (61′ λ.τ Κούπε – 65′ λ.τ Μητρόπουλος), Καλεμάκης, Καραμανιτάκης (31′ λ.τ Γκλεζάκος), Φραγκιαδάκης, Χριστοφοράκης, Μόντι, Λαδιανός, Κόκκινος, Λέσι

ΟΦΑ (Λ. Ρουσάκης):

Κασαπάκης, Μουρτζάκης, Βεληβασάκης, Κλάδος (73′ λ.τ Βασιλάκης), Κριτσωτάκης, Μαυράκης, Πουλάκης, Λουλάκης (91′ Βισκαδουράκης), Φρόκου, Τριανταφυλλάκης (69′ Γκόρο), Λυμπερόπουλος (61′ Σφακιανάκης