ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΛΩΘΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ…

0
707

Να πάρουν επιτέλους οι αρμόδιες αρχές τς μέτρα τους Ζητάμε ΒΟΗΘΕΙΑ για εμάς και τα παιδιά μας” – Κραυγή αγωνίας από την Κρήτη που έχει “πληρώσει” με πολύ αίμα τις μπαλωθιές

Λίγες ώρες μετά τον βαρύτατο τραυματισμό ενός 8 Χρόνου κοριτσιού και ενώ όλη η Ελλαδα αγωνιά για την πορεία της υγείας της Αλεξίας, που δίνει μάχη για τη ζωή της στη ΜΕΘ του Παίδων, στην Κρήτη κάποιοι εξακολουθούν να επιδίδονται στη ρίξη μπαλωθιών, αδιαφορώντας για το κακό που μπορεί να προκαλέσουν.

Στο Άδελε Ρεθύμνου, αφού είχε γίνει γνωστή στο πανελλήνιο η ιστορία της 8χρονης, κάτοικος της περιοχής, ανήρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, τις σφαίρες που μάζεψε από αύλειο χώρο, ανήμερα του Πάσχα.

Σχολιάζοντας τις φωτογραφίες που βλέπετε παραπάνω, σημείωνε:

“Παρ ολίγον ΤΡΑΓΩΔΙΑ. Στο Άδελε Ρεθύμνου αναφέρει φίλος της σελίδας ( Καταγγελίες Παντός τύπου Ρέθυμνο και Κρήτη) “χθές έσκασε δίπλα μας στο Άδελε”.

Δόξα το θεό που δεν θρηνήσαμε θύματα. 

Ολα αυτά μόλις λίγες ώρες μετά το τραγικό συνβάν με το οκτάχρονο κοριτσάκι που διεκομίσθη εν τέλει στο Παίδων απο την Βοιωτία με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι απο “αδέσποτη” σφαίρα (ευτυχώς τώρα πια σε σταθερή κατάσταση).

Ως πότε πια?

Φτάνει με την αλόγιστη χρήση όπλων.

Να πάρουν επιτέλους οι αρμόδιες αρχές τς μέτρα τους.

Ζητάμε ΒΟΗΘΕΙΑ για εμάς και τα παιδιά μας”

Μια κραυγή απελπισίας από την Κρήτη που έχει “πληρώσει” με πολύ αίμα τις μπαλωθιές που κάποιοι αρέσκονται να το ονομάζουν έθιμο, αποκρύπτοντας το γεγονός οτι πρόκειται για πράξη παράνομη και επικίνδυνη.