ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ “ΚΥΔΩΝ ΠΑΛΑΣ”…

0
809

Το ταχύτερο, νεότερο και πιο οικολογικό πλοίο των Μινωικών Γραμμών που δρομολογείται στη γραμμή Σούδα – Πειραιά – Σούδα…

Ελαβε και επισήμως σήμερα το νέο του όνομα που φέρει ιδιαίτερο συμβολισμό ενδεικτικό της βαρύτητας που δίνουν οι Μινωικές Γραμμές στην ανάπτυξη και ενίσχυση των δρομολογίων και των στόχων τους στα Χανιά.

Την τελετή τίμησε με την παρουσία του ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης

Η τελετή ονοματοδοσίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο εσωτερικό του πλοίου που εντυπωσίασε με τους χώρους του αλλά και το ευγενές προσωπικό του που υποδέχτηκε με θέρμη τους καλεσμένους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών Αντώνης Μανιαδάκης κατά την ομιλία του…

Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνος, ενώ την κορδέλα έκοψε ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών, Αντώνης Μανιαδάκης με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νίκο Καλογερή.

Ακολούθησε ομιλία από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας ο οποίος μεταξύ άλλων εστίασε στα χαρακτηριστικά του πλοίου που το καθιστούν σύγχρονο και πολυτελές, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους ιδιαίτερους δεσμούς που συνδέουν τον ίδιο με τα Χανιά.

Νωρίτερα, ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής ευχήθηκε από την πλευρά του, το πλοίο να είναι καλοτάξιδο, ενώ τόνισε για μια ακόμα φορά πόσο σημαντικό είναι να επεκταθεί το μεταφορικό ισοδύναμο και στην Κρήτη.

Πηγή:Flashnews