Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟ ΛΟΥΡΣΙΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ΜΟΙΡΩΝ…

0
621

Στις 26 Οκτωβρίου στις 7:30 το βραδυ, στο Πολύκεντρο Μοιρών με είσοδο 7€
θα πραγματοποιηθεί η τελευταία παράσταση της Θεατρικής Ακαδημίας Ζαρού για φέτος με το έργο «Η Υπόθεση της Οδού Λούσριν» σε σκηνοθεσία του Νίκου Παπαδογιαννάκη.

Πρόκειται για μια ξεκαρδιστική φαρσοκωμωδία, σύγχρονη, με ωραίο, έξυπνο και καλόγουστο σενάριο με παράξενες συμπτώσεις, απρόβλεπτες καταστάσεις και γρήγορη δράση.

Η υπόθεση: Στο σπίτι του Πιέρ και της Νορίν Λαμπίς στο Παρίσι, καταφθάνει και φιλοξενείται το φιλικό ζευγάρι, Αύγουστος και Πωλέτ Φεϋντώ. Η οικονόμος του σπιτιού Ιουστίνη, ο υπαστυνόμος Σαρντού, ο αρχηγός της αστυνομίας και πατέρας της Νορίν, Μαριβώ, ένα Γαλλικό μπουλντόγκ (η Μαριλού), ο φόνος μιας χορεύτριας στην κακόφημη συνοικία της οδού Λουρσίν και μια σπάνια ασθένεια, η… «κολάψους αναγραμμάτικους», μπλέκουν τους πάντες σε μια ατέλειωτη παρεξήγηση, γεμάτη κωμικές καταστάσεις, άφθονο γέλιο και …δολοφονίες μυστήριο. Η συνέχεια επί σκηνής…

Ερμηνευτές: Στο έργο παίζουν με τη σειρά που εμφανίζονται οι: Στέλλα Αναστασάκη (Ιουστίνη), Νίκος Μ. Λεμονάκης (Σαρντού), Ειρήνη Ανδρουλάκη (Νορίν), Αντιόπη Λεμπιδάκη (Πωλέτ), Γιώργος Ε. Πετράκης (Πιέρ), Φραγκίσκος Ανωγειαννάκης (Αύγουστος), Παύλος Δ. Λεμονάκης (Μαριβώ).

Συντελεστές: Τα σκηνικά είναι του Νίκου Τσικριτσάκη, η σκηνογραφία του Βλαδίμηρου Σαρκήσωφ, τον ήχο & τον φωτισμό  ανέλαβε ο Βαγγέλης Σταματάκης, την τεχνική υποστήριξη ο Νίκος Α. Λεμονάκης, το μακιγιάζ η Ελένη Αναστασάκη, τα κοστούμια η Βαλάντη Δουλγεράκη και τις φωτογραφίες της παράστασης ο Νίκος Αναστασάκης.