ΖΑΡΟΣ – ΓΟΡΤΥΣ 4-0 ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΕΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΡΤΥΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΟΝΤΙΚΑΛΗ…

0
944

Το παιχνίδι ξεκίνησε με το Ζαρό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων με την Γόρτυνα πάντως να στέκεται καλά στον αγωνιστικό χώρο.
Στο 5′ μάλιστα ο Τσαίνης είδε τον τερματοφύλακα του Ζαρού εκτός θέσης και επιχείρησε ένα μακρινό, έξυπνο, ψηλοκρεμαστό πλασέ που έφυγε λίγο άουτ.
Στο 26′ ο Ζαρός είχε πολύ καλή ευκαιρία ν’ ανοίξει το σκορ αλλά οι αμυντικοί της Γόρτυνας έδιωξαν σε κόρνερ.

Ένα λεπτό αργότερα ο Τσαίνης είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία ν’ ανοίξει το σκορ για την Γόρτυνα όταν το δυνατό σουτ που επιχείρησε από τον άξονα της μεγάλης περιοχής του Ζαρού έφυγε ελάχιστα άουτ.
Και κάπου εκεί ήρθε η ολική κατάρρευση για την Γόρτυνα.

Στο 29 και ενώ η Γόρτυνα βρισκόταν στην επίθεση ο Καλομοίρης έκλεψε την μπάλα κάτω από το χώρο του κέντρου πέρασε ανενόχλητος όλο το γήπεδο πάσαρε στον Αναγνωστάκη ο οποίος με δυνατό σουτ έβαλε το Ζαρό μπροστά στο σκορ.
Τρία λεπτά αργότερα, ξανά κλέψιμο κάτω από την σέντρα για το Ζαρό, ξανά αντεπίθεση κι ο Χριστοφοράκης αυτή τη φορά γράφει το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Στο 38′, νέο λάθος από τους παίκτες της Γόρτυνας ο Μόντι τριπλασιάζει τα τέρματα του Ζαρού, με το 3-0 να είναι και το σκορ ημιχρόνου για τις δύο ομάδες.

Με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μάντι ξανά σχεδόν ανενόχλητος γράφει με δυνατό σουτ το 4-0 για το Ζαρό.
Κάπου εκεί οι γηπεδούχοι έριξαν στροφές, με την Γόρτυνα στο 70′ και 71′ να έχει δύο πολύ καλά τετ-α-τετ νε τον νεοεισελθόντα Φουντουλάκη, τα οποία έδιωξαν τερματοφύλακας και αμυντικοί αντίστοιχα.

ΖΑΡΟΣ (Δημήτρης Κόκκινος): Χατζηδάκης, Γιαννακακης, Παραθύρας, Αλμπαντάκης, Καραμανιτάκης, Φραγκιαδουλάκης, Μόντι (70′ Ζαχαριουδάκης), Καλομοίρης (65′ Ξεκαρδάκης), Ποτηράκης (82′ Δουλγεράκης), Αναγνωστάκης,, Χριστοφαράκης (75′ Ιατρομανωλάκης)

ΓΟΡΤΥΝΑ (Γιώργος Ποντίκαλης): Ανδρικάκης, Γκίκας (46′ Κυρλάκης), Σταυρακάκης, Φραγκιαδάκης, Ξαγοραράκης, Φανουράκης, Κεφάκης, Μπαντούνας (46′ Δημήτρης), Τσαϊνης (55′ Κουτσοποδιώτης), Ψωμάς (65′ Φουντουλάκης), Νικηταράς.

Λίγες ώρες μετά την ήττα της ομάδας μας από το Ζαρό, ο προπονητής κ. Γιώργος Ποντίκαλης, έθεσε στη διάθεση της διοίκησης του σωματείου μας την παραίτηση του.

Μετά απ’ αυτό το Δ.Σ. της ομάδας μας θα συνεδριάσει άμεσα προκειμένου να αποφασίσει αν θα κάνει δεκτή ή όχι την παραίτηση του κ. Ποντίκαλη, αλλά και να λάβει αποφάσεις και για άλλα ζητήματα της ομάδας.