ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΑΙΣΤΟΥ…

0
418


Επιτέλους οι κόποι πολλών και επίμονων προσπαθειών του ‘Συλλόγου επαγγελματιών Καλαμακίου’ έφεραν τους επιθυμητούς καρπούς είς πέρας.

Έχουμε ενεργή την δεξαμενή πολλών κυβικών νερού για το Καλαμάκι.

Θα ήθελα σαν πρόεδρος ”Συλλόγου Επαγγελματιών Καλαμακίου” να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Φαιστού Κ. Νικολιδάκη Γρηγόρη τον αντιδήμαρχο Κ. Φασομιτάκη Ιωάννη και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΗ Κ. Ορφανουδάκη Μανώλη, για την γρήγορη ενεργοποίηση της ανενεργής δεξαμενής που υπήρχε στο Καλαμάκι.

Ο ”Σύλλογος Επαγγελματιών Καλαμακίου” ξεκίνησε την προσπάθεια για την ενεργοποίηση της δεξαμενής από τα τέλη της δημαρχίας της Κας Μαρίας Πετρακογιώργη με πρόεδρο της ΔΕΥΑΗ Κ. Κουλεντάκη Ιωάννη και μετέπειτα επί δημαρχίας Κ. Αρμουτάκη Γεώργιο και τότε πρόεδρο ΔΕΥΑΗ Κ. Κωσταντίνο Μαρκάκο, που έφτιαξε την μελέτη των δικτύων από Αγ. Ιωάννη

Τα χρήματα ήταν πολλά. Με δήμαρχο τον Κ. Νικολιδάκη Γρηγόρη που ξανά μελέτησε το θέμα και καταλήγει στην καλύτερη απόφαση ώστε να ενεργοποιηθεί η νέα Είναι πολύ καλή επιλογή με ανάλυση που έχει γίνει στο νερό να δίνει ικανοποιητικά καλής ποιότητας νερό.. Ενώ μέχρι πρότινος υπήρχε διαφορετικό δίκτυο υδροδότησης στο Καλαμάκι, από Πιτσίδια και Καμηλάρι, τώρα είναι ένα και ανεξάρτητο δίκτυο για όλο το Καλαμάκι και Αφραθιά. Τους ευχαριστώ από καρδιάς όλους που έβαλαν προτεραιότητα σε τόσο σημαντικό για εμάς θέμα που είναι το νερό.
Ο πρόεδρος ”Συλλόγου Επαγγελματιών Καλαμακίου”
Ζαχαρίας Γ. Μισυρλάκης