ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ “FESTOS RUN”

0
19

Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Άι Γιάννη – Καμηλαρίου – Καλαμακίου καθώς και ο Σύλλογος επαγγελματιών Καλαμακίου ευχαριστεί τους συνδιοργανωτές Δημόσιους Φορείς : την Περιφέρεια Κρήτης και ειδικότερα τον Περιφερειάρχη κ. Αρναουτάκη Σταυρο, τον αναπληρωτή Περιφερειάρχη κ. Πιτσούλη Γεώργιο, τον Αντιπεριφεριάρχη κ.Σειριγωνάκη Νικόλαο, τον Αντιπεριφεριάρχη κ. Τερζή Λεωνίδα, επίσης τον Δήμο Φαιστού και ειδικότερα τον Δήμαρχο κ. Νικολιδάκη Γρηγόριο και τους Αντιδημάρχους :Αθλητισμού Βεϊσάκη Στυλιανό,Οικονομικών Ντισπυράκη Γεώργιο,Πολιτισμού και πολιτικής προστασίας Κωνσταντουλάκη Αντώνιο,
τον Πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας Καμηλαρίου κ. Μανουσάκη Χαρίδημο,τον Πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου Δήμου Φαιστού κ.Καργάκη Νικόλαο και
τέλος τον Βουλευτή νόμου Ηρακλείου κ. Αυγενάκη Ελευθέριο, οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ευχαριστούμε ακόμη την Ελληνική Αστυνομία της Δ.Α. Ηρακλείου, τον Διοικητή του Α.Τ. Φαιστού και το προσωπικού του για τα ασφαλή μέτρα τροχαίας που έλαβαν, όπως επίσης τον Ερυθρό Σταυρό και όλους τους εθελοντές Σαμαρείτες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαίρουμε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές της διοργάνωσης, οι οποίοι ξεπέρασαν κάθε προσδοκία φτάνοντας φέτος τους 273.

Ακόμη, θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους εσάς τους εθελοντές και επισκέπτες, που μας τιμήσατε με την παρουσία σας για ακόμη μια χρόνια .

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τους παρακάτω χορηγούς:

ΝΕΡΟ ΖΑΡΟΣ

COCA-COLA 3Ε

KALAMAKI HOLIDAYS

OLEANDER RENT A CAR

CRETE HOME 4U

STUDIO ”ARTEMIS”

RESTAURANT ”ELICHRISOS”

RESTAURANT ”DELFINIA”

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ”ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ”

RESTAURANT ”ARISTODIMOS ”

MODERN GREEN HOUSE

SUPERMARKET ”ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ”

CAFE ”SEA YOU”

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ”ΑΘIΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑ”

CAFE”PARADISE”

CAFE”CASTELLO”

VILLA ”ICEBERG”

ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ”ΝΙΚΑΚΗΣ ΜΥΡΩΝ”

STRANGE FASHION CLUB

SUPERMARKET ”KATERINA”

CAFE”MIA OLIA”

SUPERMARKET ”MILONAS”

ΧΡΩΜΑΤΑ ”ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ”

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ”ART SIGN”
ΚΟΠΙΔΑΚΗΣ

Τους χορηγούς επικοινωνίας:

E-MESARA

ANTILALOS PRESS

ΔΙΑ-SOS-ΤΕ ΤΗ ΜΕΣΑΡΑ

APOPISILIVE

IRAKLION NEWS

DREAM FM

RADIO MIRES

NOTOS SPORT

TO ΤΡΕΧΑΛΗΤΟ

GORTYNALIVE.Com

CRETAN MAGAZINE

Όλους εσάς οι σύλλογοι μας, σας θεωρούν συνδιοργανωτές σε αυτήν την ξεχωριστή αθλητική διοργάνωση, που ονομάζεται Festos Run και μας δίνει την ευκαιρία μέσω του αθλητικού ιδεώδους να γίνουμε μια παρέα ενώνοντας τις δυνάμεις μας για ένα καλύτερο μέλλον.

Φέτος η κοινή προσπάθεια όλων των συλλόγων της κοινότητας Καμηλαρίου απέδωσε καρπούς στέλνοντας το μήνυμα ότι ενωμένοι μπορούμε καλύτερα, ενωμένοι διεκδικούμε περισσότερα, ενωμένοι έχουμε δυνατότερη φωνή, ενωμένοι διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον.

Κλείνουμε μ’ ένα απόσπασμα του Νίκου Καζαντζακη το οποίο θ’ αποτελέσει και το εναρκτήριο μήνυμα για τον επόμενο αγώνα δρόμου Festos Run
« Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΘ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ »

Με εκτίμηση και σεβασμό οι πρόεδροι και τα Δ.Σ.